Wysłany: Pon Maj 03, 2010 13:20 [R416 Si 16v klima] problem z odpaleniem
witam ! wczoraj pojawił się problem z odpaleniem mojego Roverka. wczoraj były straszne ulewy przyjechałem od znajomych zaparkowałem i poszedłem do domu na drugi dzień autko nie chciało zapalić. Sytuacja wygląda tak paliwo podaje po kręceniu silnika czuć paliwo, świece po odkręceniu zalane , jest iskra ale według mechanika który to go oglądał bardzo słaba. Według niego czujnik położenia wału albo cewka. problem w tym ze autko zepsuło mi się 50 km od miejsca gdzie mieszkam i nie chciał bym żeby wymienili mi pół samochodu. zważyłem jeszcze ze gdy przekręcę kluczyk do końca ale nie odpalę auta i zciągnę wtyczkę z czujnika temp. to wentylator się nie włącza. proszę o jakieś porady sprawa pilna bo pasowało by mi auto mieć jak naj szybciej.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Maj 03, 2010 13:20 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum