Ze zdjęć wiele o samochodzie wywnioskować nie można
To co się rzuca w oczy od razu to różne lusterka boczne(jedno czarne,drugie w kolorze nadwozia).
Nie ma ani jednego zdjęcia środka, czy też silnika...
W ogóle opis samochodu jakiś taki "aby szybciej" co mnie osobiście mocno odstrasza.
a co sądzicie o tych samochodach? ogólnie o tym modelu? czy mieliście z nimi większe problemy? jak jest z cenami części czy dużo jest zamienników? najlepiej jakby się wypowiedzieli uzytkownicy takich aut z góry dziękuje
Ja mam takiego tylko że w 5 drzwiach, co do samochodu to albo udało mi się trafić model nie pordzewiały i zdrowy, przez półtora roku użytkowania wymieniałem raptem 4 żarówki na desce rozdzielczej. Części nie są drogie, osobiście kupuje części te droższe. ogólnie samochód jest zwinny ( silnik 103PS), zwrotny. Jestem z niego bardzo zadowolony. Kosztowało mnie to troche nerwów i paliwa żeby znaleźć zdrowy egzemplarz.
siema leszczu19901 jak mu link nie wchodzi to niech wejdzie na stronę roverki.pl i po lewej stronie są linki niech znajdzie wśród nich roverki -mity i fakty tak będzie prościej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum