ogrzewanie działa, bo teraz jest na maxa otwarte, ale w lato możesz się lekko pocić, bo samo przesłanianie nagrzewnicy nie powoduje odcięcia ogrzewania w 100 procentach...
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Klimatyzacja dziala i jest chlodno fajnie ale rozumiem ze bedzie wydajniejsza jak ten zawor bedzie pracowal poprawnie ... dam znac jak postepy moze cos sie urwie
[ Dodano: Pon Maj 17, 2010 12:52 ]
zalozylem to cos te linke na ten precik i prysnolem WD chodzi lepiej ale jak tym stwerowac ? jak sprawdzic czy to dziala gdziue co ruszyc aby sie to poruszylo ?
Wydaje mi się, że trzeba pokręcić regulatorem temperatury w kabinie, żeby ruszyć tą linkę, ale nie jestem pewien, czy to jest od tego... Gdzie to wypatrzyłeś? Chodzi mi o to, skąd pod maską jest dostęp do tej linki. U mnie ogrzewanie przestało działać i cały czas leci zimne powietrze, być może właśnie tam jest problem w moim Roverku? Napisz gdzie to mogę znaleźć, to jutro sprawdzę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum