Wysłany: Sro Maj 12, 2010 08:08 Maniaq i jego przywiązanie do marki :)
Witajcie,
piszę to ja, bo przecież Mańkowi nie wypada się tak samemu chwalić
Toć on skromny, cichy chłopak - nie będzie wokół siebie wrzawy robił!
Niemal 90% forumowiczów już wie, że kolega Maniaq miał niemiłą przygodę
drogową, w której najbardziej ucierpiało jego auto.
Nie mogąc jednak czekać na długotrwałą naprawę, chcąc jeździć do pracy
własnym środkiem lokomocji bez finansowego wsparcia transportu miejskiego,
zakupił - jak sam powiedział - tymczasowy pojazd
Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że pozostał wierny marce
Miał czarnego "bandziora" przed liftem, teraz ma żółciutkiego "tweetiego" po lifcie
Najprawdopodobniej jeśli stan techniczny auta potwierdzi się, maniaq zostanie już, że swoim kanarkiem, który niepozornym wyglądem będzie poskramiał ulicznych wojowników Czego serdecznie życzę prawdziwemu Maniakowi
Poniżej szpiegowskie foto
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Ano ano, wczoraj sie dzialo .. znow, ale nieco bardizej pozytywnie. Przytargalem ZR-a prosto do mariuszowego garazu na testy i ogledziny, ktorze przeszedl pozytywnie ale oczywiscie zawsze sa jakies "ale" . Damy jednak rade ogarnac auto zeby bylo naprawde zadbanym egzemplarzem, wiec pewnie zostanie u mnie.
DZIEKUJE koledze Mariuszowi za pomoc ta telefoniczna , jak i fizyczna wczoraj przy aucie
Dzieki Tomiemu, ktory po nocy podal mi komplecik filtorw do nowego .... instalacja trwa, czesc juz jest, czesc musi poczekac.
no wlasnie jak go nazwac, kanarek tak imfantylnie, kanar, tak wulgarnie, zoltek... nie pasuje do charakteru, tylko koloru. moze zostanie tweeti >?
przygody z zakupem opisze przy okazji keidys na pewno nie dzis , nie jutro... musze sie wyspac, zjesc cos jak czlowiek, a nie obiad o 2 w nocy, do pracy pojsc ogarnac sie ... bedzie czas, narazie jezdzi... wiec moge pracowac normalnie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
aha i mialem napisac podziekowania dla MaRkA , dzieki ktoremu moge na forum poczytac, jaka jest u mnie sytuacja samochodowa i zobaczyc tu pierwsze publiczne zdjecia zoltka
a serio , podziekowania , za holowanie, czas, pomoc, poczucie humoru jak nei bylo do smiechu- ale nadal zakaz publikacji opisu zdarzenia - ogledziny ZR-a, foty i wpisy na forum...
DO RZECZY :
Jak go nazwac >?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum