Ciufcia, widze ze masz cisnienie , to gadalem przed chiwla z Tomim i poprosilem, zeby je wyslal Tobie, dostanie je prawdopodobnie w poniedzialek dopiero, ale jak bedzie mial to wysle niestety narazie bedzie 1 komplet wiec jak cos ja poczekam ... ale mowie mi sie obecnie nie spieszy, w czarnym to bym robil na juz ...
Ja i tak jestem 20 k w plecy , wiec wstrzymam sie z zakupem tarcz , bo musze sie odbic z dna finansowego. Powalczyc musze z ubezpieczalnia i robic czarnego
zdaj relacje jaka roznica bedzie, tylko zakladasz od razu stalowy oplot >?
[ Dodano: Pią Maj 14, 2010 12:17 ]
AHA
narazie porpozycje 2 mi sie podobaja
Tweeti
oraz BB = bananowy bandzior
ta druga nawet bardziej, bo za kreskowkami nie szaleje, a 2 odpowiada mojej ironicznej, zartobliwej naturze
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Moim skromnym zdaniem, Tweety jest dużo fajniejszym autem niż poprzedni czarnuch
Jak ostatnio rozbierałem swojego, to miejscami czułem zapach nowości - taki jak u Ciebie w całym aucie.
Sumując propozycję Ley'a byłaby nazwa KACZOR TWEETY vel. BANANOWY BANDZIOR
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
prawdopodobnie chyba najlepszy silnik w R/MG (chociaż pewnie tego nie potwierdzisz )... L-series
Dlaczego nie potwierdzę? Mimo ostatnich awarii, nękających moje auto, mam nadal dosyć dobre zdanie o serii L Dynamika, ekonomia i przyjemność z jazdy była i jest
Tam zaraz L-series, koledzy K seria literką T - bezcenne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum