Kupilem tanio kit tzn chlodnice oleju i komplet do podlaczenia , mam to jeszcze w Niemczech i pytanie , jaka srednice wewnetrzna ma filtr oleju R 214 1,4 8v .Czy jest to 24 mmm ?
Ktos wie ???
Kupilem tanio kit tzn chlodnice oleju i komplet do podlaczenia , mam to jeszcze w Niemczech i pytanie , jaka srednice wewnetrzna ma filtr oleju R 214 1,4 8v .Czy jest to 24 mmm ?
Ktos wie ?
Chodzi o taki dinks , ktory dodatkowo chlodzi olej , wkrecany pomiedzy filtrm a obsadzeniem filtra .
Zbija do 40 stopni w dol przy intensywniejszych obrotach .
Chodzi o taki dinks , ktory dodatkowo chlodzi olej , wkrecany pomiedzy filtrm a obsadzeniem filtra .
Zbija do 40 stopni w dol przy intensywniejszych obrotach .
Moze nie wyrazilem sie jasno,chodzi mi o ktory wymiar filtra chodzi, mam nowy filtr ,rozciety (bo ciekawy bylem co ma ten producent w srodku) i moge zmierzyc ,ale nie wiem co. Chlodnice takie jak ta maja np. auta VW ,zadna nowosc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum