Wysłany: Czw Maj 20, 2010 13:51 XVII Zlot, a powódź...
Czy powódź, która nawiedziła nasz kraj, ma lub może mieć jakikolwiek wpływ na nasz zlot
Może osoby, które mieszkają w pobliżu miejsca zlotu, napiszą w tym temacie jak sprawa wygląda na chwilę obecną.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 20, 2010 13:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ale tam mieszkają bardzo ważne osoby ktore mają znaczący wpływ na to co dzieje się w zarówno w kraju i na świecie mogące mieć bardzo duże znaczenie dla losów najbliższego zlotu Więc wypraszam sobie
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Pierwsze o czym pomyslalem jak dowiedzialem sie o powodzi i ze zalewa okolice Rzeszowa to: o Boze, tam jest Markzo! Tymczasem czytam komentarze na Interii i rozsadza mnie zlosc. Co ja, prawdziwy warszawiak zrobilem zlego dla calego kraju, ze cala Polska mi tak zyczy?
W obliczu tragedii polacy pokazuja jacy sa naprawde. Nasuwa mi sie tylko jedna mysl: Psy ogrodnika.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
"Teren który może zostać zalany to m.in. okolice Koła i Konina. - Przy czym zagrożenie nie będzie dotyczyć miast, czy gospodarstw znajdujących się na tym terenie. Spodziewamy się, że to będą tereny zielone, grunty orne i nieużytki - informuje Tomasz Stube, rzecznik prasowy Wielkopolskiego Urzędu Wojewódzkiego."
http://wiadomosci.gazeta....dtopienia_.html
Ale tam mieszkają bardzo ważne osoby ktore mają znaczący wpływ na to co dzieje się w zarówno w kraju i na świecie mogące mieć bardzo duże znaczenie dla losów najbliższego zlotu Więc wypraszam sobie
Perez, jej, bardzo mi miło, dziekuje za troske ze mną wszystko w porządeczku, nie pływam i mam nadzieje, że nie będe juz przesycha, chyba kuniec powodzi a na zlota biore gumową kaczuche i kółka do pływania Perez a o co chodzi z tą interią? pewnie aluzje jakiś niedokońcarozwiniętychćwierćmłotków&półgłówków w stylu "warszafka" itp ?
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum