Wysłany: Wto Maj 25, 2010 15:15 Prosze o opinie w sprawie rovera 200
Witam wszystkich.
I proszę o opinie w sprawie tego autka. Prosze o opinie co o nim sądzicie, czy warto czy nie? http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C13334278
Sprzedawca pisał mi ze do zrobienia jest tylko to uszkodzenie na drzwiach a reszta wszystko ok. Pisał mi zeż ze autko posiada ksiązke serisową i przebieg to chyba tylko 103tys km. Chce kupić autko zeby jeździć do szkoły no i czasem jakis wypad gdzieś dalej.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Maj 25, 2010 15:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
- samochód ma przejechane dużo, duzo więcej o czym świadczy wygląd kierownicy, nakładki na pedale sprzęgła i mieszka zmiany biegów. Po za tym na tylnym nadkolu również wgnit, czego juz nie napisał (to już trzeci element). Wnetrze auta dramatycznie zasyfiałe
Nie najlepsze zdjęcia, trudno coś więcej powiedzieć.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Tak dawno zniszczonego w środku roverka to nie widziałem, ale co tu się dziwić jak za taka cenę
103000 chyba x3
A jak szukasz roverka do jeżdżenia do szkoły no i czasami gdzieś dalej to szukaj lepiej benzynkę, najlepiej 1.4 lub 1.6
niestety zdarzają się wyjątki chociażby moja r-ka samochód jest z włoch dokładniej z Sycylii jak ją kupiłem wyglądał o 300razy lepiej niż ten biały "wrak". Mam ją 1,5roku i jak na razie bez awarii trafiłem chyba na samochód po przeglądzie. Miał większość rzeczy wymienionych.
mój teściu ma włochacza i jedynie musiał coś z rozrządem zrobić, bo makaroniarze namataczyli, ale odpukać jeździ już 5 lat i nic się nie dzieje, poza częściami eksploatacyjnymi. A ten roverek ma coś lakier zmatowiały,103 tysiące to on miał parę lat temu.Pomimo że biały to baaaardzo brzydki.Takiemu egzemplarzowi mówimy stanowczo nie!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum