Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: wszystkie
Wtam
Z racji tego ,że nie wiem kiedy i czy kiedykolwiek był w moim roverku wymieniany był rozrząd postanowiłem to zrobic. Zacząłem szukac na allegro kompletów ale nie potrafie nic znaleźć do mojego silnika 8v... Czy ten rozrząd będzie pasować? Prosze o pomoc
_________________ Kupie przedni zderzak do R200 w kolorze JRJ
, przednią europejską lampę lewą kontakt pw
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sob Lis 27, 2010 00:00, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Maj 26, 2010 06:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No to źle szukałem Naprawdę wielkie dzięki I jeszcze mam jedno pytanie.
Bo zastanawiałem się nad swapem silnika z poloneza 16v 103 konie bo u znajomego stoi on w garażu i może oddać mi go za darmo ma mały przebieg tylko ,ze jest ten problem ,ze własnie stoi tam juz pare ładnych latek.. Przy zmianie silnika od razu skrzynia , sprzegło tak ? Raczej w 1000zł ta wymiana by się nie zamknęła?
_________________ Kupie przedni zderzak do R200 w kolorze JRJ
, przednią europejską lampę lewą kontakt pw
skrzyni nie musisz zmieniać, raczej kolektory , sprzęgło ewentualnie jak masz zajeżdżone, od stania silnikowi nie musi nic być, chyba, że jest odsłonięty i coś w nim zamieszkało, ale możesz równie dobrze samą głowicę przełożyć
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum