Wysłany: Czw Maj 27, 2010 09:52 Chce nowe auto i co wtedy ?
Witam,
Sytuacja czysto hipotetyczna.
Pan Zdisiek posiadał R 400 . Był na forum . Aktywnie działał miał kolegów dobrą prace . Zakochany w klekocie na maxa. PO paru latach wymienił swoje auto na R75 . Full Wypas . Właśnie posiada limuzyne powiedzmy 2.5 v6
lecz pewnego dnia....
...
...
...
Chce inne nowsze auto nowsze niz 2006 rok.
powiedzmy 2007-2008 co wtedy zrobi jakie auto kupi jeśli ma zamiłowanie do Rovera
Pozdrawiam,
jakub333
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 09:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie miałem R400, ale miałem R75... w klekocie... a teraz... Mitsubishi Lancer Sportback... w benzynie
R75 kupiłem bo bardzo mi się podobał - zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz, a poza tym był charakterystyczny, inny, mało oklepany, był po prostu jakiś, miał charakter. Nikt nie przechodził obok niego obojętnie - albo się komuś bardzo podobał, albo bardzo nie podobał. Teraz jeździ już ich trochę więcej i nie robią już takiego wrażenia - a może robią, tylko ja już "ochłonąłem".
Kupując kolejne auto ponownie chciałem mieć coś innego niż popularny "dupowóz". Samochód miał mi się podobać i miał być jakiś. Z tego powodu odpadły te najbardziej popularne typu Skoda, VW itp...
Oprócz tego dochodzą jeszcze aspekty typu rozmiar, funkcjonalność itp... no ale ja auta kupuję głównie oczami i nawet jak będzie mega wygodny/funkcjonalny a nie będzie mi się podobał to nie kupię...
No ale ja normalny nie jestem i może z wiekiem zmądrzeję... czas pokaże
Pozdrawiam!
_________________ Znalazłeś rozwiązanie problemu - opisz w ostatnim poście.
Ten problem Panowie i Panie dotyczy nas wszystkich, bo w końcu nadejdzie taki dzień, że nasze roverki się wyeksploatują i co dalej? Jak tu alternatywy praktycznie żadnej.
Człowiek się rodzi, chce kupić auto trafia na roverka, najpierw mniejszego, starszego, potem dochodzi do R75 i staje nad krawędzią..... Co dalej skoro marka R upadła? Jest problem, bo te auta potrafią przyzwyczaić człowieka do siebie.
W sumie niby robią tera MG, Roewe ale jak na nie patrze to na razie mnie nie przekonują te modele. Niby jest Mini Cooper który jest częścią spuścizny rovera, ale to też nie to samo co Rover(thx to biemdableju)... więc faktycznie jeśli ktoś chce pozostać wierny marce i mieć auto nowe/prawie nowe znajduje się w kropce.
A co jaguar ma obecnie brytyjskiego poza rodowodem >?
A co ma Rover 600 z Rovera?
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
A co jaguar ma obecnie brytyjskiego poza rodowodem >?
A co ma Rover 600 z Rovera?
Dlatego słowo "angielskie" zostało nieprzypadkowo użyte w nawiasach.
PS. Nie oszukujmy się. Prawda jest taka, że w dzisiejszych czasach globalizacji to żadne auto nie jest z kraju gdzie powstała marka. Np. mercedes z Indii. Fiat z polski. Honda z UK, jak i budowa wielu aut jest wspólna. Przykład koncerny: Vw, Ford, PSA,GM.
Ostatnio zmieniony przez _papa_ Czw Maj 27, 2010 12:08, w całości zmieniany 1 raz
[quote="Jugol"]..więc pan Zdzisiek zakupuje sobie Roewe 750[/quote
I nawet na białoruskim allegro nikt tego nie sprzedaje.
Cholera . Czy ktoś z klubowiczów otworzy swój salon ?
Przykro mi panowie . Mi się nie podoba R75 ale może jak wsiąde do środka będzie inaczej.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja chciałbym X-Type, kosztuje dość rozsadnie, dobry następca R400.
Oczywiście V6 z napędem 4x4.
Wiem ze to tak serio to nie Jaguar, ale nie oszukujmy sie na "prawdziwego" Jaga mnie raczej stać nie będzie ...
Wygląda jak jaguar, jest dobrym samochodem, mi to wystarczy.
Mój Rover też jest Hondą i nie płacze z tego powodu (a nawet wręcz przeciwnie) że to nie czystej krwi bestia z rodowodem Bo w serwisie tańszy od R200 i ma świetne zawieszenie ...
Roewe czemu nie, jak sie pojawią używane i w rozsądnych cenach. I nie bedzie problemu z serwisem.
Ostatnio zmieniony przez sobrus Czw Maj 27, 2010 12:52, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum