Ponieważ poprzedni temat był już zaspamowany do granic możliwości ciężko było tam cokolwiek znaleźć poprosiłam kasjo o zrobienie nowego.
Pozwoliłam sobie na wklejenie propozycji Romy co do spotu i listy, która powstała do tej pory.
13.06.2010 (niedziela) WPKiW, na parkingu Carrefour godz. 16
Czarnysg, ej no bez oftpów było by nudno, nie wiem czemu wszyscy się tak speszyli tym nowym tematem
No bo w poprzednim zagalopowaliśmy się nieco i teraz pewnie każdy się pilnuje
Hmm... a może warto byłoby stworzyć taki, w ramach którego moglibyśmy pogadać bardziej ogólnie?
Na profi auto ja na pewno będę Na spot też bym sie wybrał ale trochę się wstydzę stanu mojego roverka ale powolutku wszystko opanowuje i za niedługo na pewno też będę na spocie
_________________ Kupie przedni zderzak do R200 w kolorze JRJ
, przednią europejską lampę lewą kontakt pw
Joshua, stan mojego roverka wola o pomste do nieba, tym bardziej, po tym bliskim kontakcie z muszla ^^, ale mysle ze do 13 to pomaluje i wypoleruje caly auto, bo rys na nim wiecej niz na najlepszym szkicu jakiegos mistrza:P Ale tu chodzi o spotkanie, porozmawianie i spedzenie czasu w milej atmosferze. To mozna by sie jutro spiknac na tym PAS
Ja sie boję ,że jak zobaczycie moje cudo to mnie z forum wyrzucicie Miałem bliskie spotkanie z płotem Juz miałem to naprawiać ale wyszło ,ze wymiana rozrządu mnie czeka i filtrów i jeszcze jakiś wyciek oleju mam A co profi to musze pogadać z znajomym o której jedziemy i dokładnie co i jak
Szczerze powiem ,ze nie byłem rok temu bo miałem praktyki w wiśle ale z tego co słyszałem impreza na dość wysokim poziomie Na pewno będzie na co popatrzeć wejdź sobie na strone i zobacz filmik z ubiegłego roku http://www.moto-targi.pl/ warto zostać do samego końca
Hej
Dawno nie zaglądałam, dużo pracy, ale widzę że zajrzałam w dobrym momencie żeby wstępnie dopisać się na listę obecności
Podajcie mi tylko dokładnie ulicę i może jakoś się odnajdę w miejskim gąszczu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum