Wysłany: Nie Maj 30, 2010 14:44 [Rover 220 SDI 105KM] prośba o opinię
Witam,
pomimo wielu różnych opinii znajomi nie byli w stanie mnie zniechęcić i postanowiłem zakupić ROVERKA 220 SDI 105KM. Moja wiedza na temat motoryzacji jest niewielka dlatego proszę WAS o pomoc i ocenę aut.
Wygląda ładnie,ciekawe czy taki ładny na co dzień czy odpicowany na sprzedaż. Grill przerabiany ale sprzedający w którymś poście wspomniał, że go wymienił. Takie fajne autko a po 4 miesiącach już kolega chce się go pozbyć (w jednych postach pisze, że woli benzyniaki; w tym, że wyjeżdża). Z takich drobnostek to kołpaki różne, na masce zamalowane wyloty spryskiwaczy, czy jak to tam się fachowo nazywa (tak to przynajmniej wygląda na zdjęciu)
Spora szpara nad grillem, chyba poprzecierany prawy przód zderzaka, klejona tylna lampa prawa, do sprawdzenia wycieraczki bo ta jedna jakoś krzywo i wysoko ułożona. przebieg raczej nierealny. Podłokietnik
Umówiłem się na obejrzenie 200, a przy okazji w Płocku znalazłem 400 w dieslu. A że jestem niedaleko więc stwierdziłem, że pojadę. Czy macie jakieś wskazówki na co szczególnie zwrócić uwagę w tych modelach?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum