Witam zakładam nowy temat gdyż nie znalazłem żadnej odpowiedzi na moje pytanie.
Dokładnie chodzi mi o przeguby zewnętrzne do roverka 220 Sdi 97r bez ABS. Na allegro znalazłem ale różnią się ilością zębów i nie wiem który będzie pasował. Są z 22,23,29 i 32 zęby. Wiem że mógł bym rozebrać i policzyć ale auto w moim przypadku nie może stać bo nie będzie czym do pracy dojechać. Pod powiedzcie jeszcze który ewentualnie wybrać bo są duże rozbierzności cenowe.
Z góry dzięki za pomoc
[ Dodano: Pią Wrz 10, 2010 12:35 ]
Nikt na forum nie wymieniał przegubów że nie chce pomóc??
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 10, 2010 11:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
[ Dodano: Pią Wrz 10, 2010 13:15 ]
Allegro sobie odpuść. Najlepiej kup w jakimś sklepie np INTERCARS. Tam Ci dobiorą wg katalogu, a w razie czego, będziesz mógł oddać.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Dla pewności zadzwoń odbierze miła Pani, która wszystko sprawdzi i w razie czego podpowie.
Firma solidna brałem od nich już 2 przeguby nigdy nie było problemu. Towar wysyłali jeszcze zanim za niego zapłaciłem, wierząc mi na słowo że już wypisuję przelew
Nie sugeruj się tytułem aukcji tu nie ma pierścienia ABS
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum