Czy przebieg tego auta może byc zgodny ze stanem licznikowym tj. niecałe 200k km?
Czy Waszym zdaniem na podstawie tych zdjęć można stwierdzić jego bez wypadkowość?
Z góry dziękuję za odpowiedź,
adraw.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 23:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wrzuć zrzuty aukcji, bo za tydzień nie będzie wiadomo o co pytasz.
Na podstawie zdjęć nie da się wykluczyć "wypadkowości" auta
Można jedynie zwrócic uwagę na niedociągnięcia, które nie zostały zatuszowane. Ale nawet jeśli nie widać czegoś na zdjęciach, to nie znaczy, ze tego nie ma
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Właśnie chodzi o to, że wolałbym nie wrzucać screena, poniewaz nie chcę, żeby ktoś mnie podkupił;) a ogolnie co możecie powiedziec na temat tego samochodu po tych zdjęciach? obiecuję, że jak go nie kupię to wstawię screena. Jestem już z gościem umówiony na ogladanie i ewentualne kupno tylko nie wiem na co zwrócić uwagę oprócz tych oczywistych widocznych na "pierwszy rzut oka"?
Właśnie chodzi o to, że wolałbym nie wrzucać screena, poniewaz nie chcę, żeby ktoś mnie podkupił;)
Wszyscy stosują się do ustalonych zasad, więc Ty też powinieneś.
Co do auta; na fotkach wygląda jakby był walony w tył i prawy bok. Przedni zderzak też mógł dostać. Oczywiście wcale tak nie musi być ale na to zwróciłbym uwagę. W przebieg nie wierzę, chyba że solidnie go udokumentuje gostek. Na co zwrócić szczególną uwagę przy kupnie tego auta, jest pięknie opisane w poradniku w tym dziale.
[ Dodano: Sro Cze 02, 2010 09:19 ]
Mimo, że to wersja SILVERSTONE, to wyposażenie jest ubogie.
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum