Od niedawna zacząłem interesować się marką rover. Podoba mi się model 45. Mam kilka pytań. Często słyszę o problemie ze skrzynią biegów "wsteczny". Czy już modele późniejsze pozbyły się tej wady? Jak tak to od którego rocznika. Z tego co czytałem wole benzyniaka.
Wyjęte radio jeszcze tydzień temu na zdjęciach tam było Co sądzicie o tym silniku 1,4? Czy jest wystarczający. Jak patrze na ilość koni to w sam raz. Nie ma szaleństwa ale jest ok.
Proszę o opinie
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 03, 2010 08:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Może rzeczywiście ten silnik 1,4 jest za mały. Chodzi mi ogólnie o samą markę przeczytałem ze są mało awaryjne. Z tego co widzę są dobrze wyposażone i cenowo atrakcyjne. Mało tego jeździ po ulicach, ale to dobrze.,Jak to jest z waszymi samochodami polecacie je?
Z awaryjnością na pewno jak i w innych markach jest różnie. Ja kiedyś przez kilka lat jeżdziłem R216GTI, byłem bardzo zadowolony. Silnik Hondy, benzyna, 1,6 poj. Teraz od roku mam R75 i jak dotychczas jestem bardzo zadowolony. Zadowolony nie tylko z wyglądu auta i jego małej popularności ale również z komfortu jazdy. Po za tym Rover-ki maja duszę, mają coś w sobie czego nie można opisac i powiedzieć o innych markach. Są wyjatkowe. Osobiście polecam.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum