Wysłany: Sob Cze 05, 2010 21:22 Bardzo proszę o opinię o otym ogłoszeniu (R75)
Witam serdecznie! Rozpocząłem poszukiwania R75 (zakochałem się niedawno:)). Oczywiście jak wszyscy szukam pewnego, niezawodnego itp.:). Znalazłem takie ogłoszenie:
2.5 + automat to duży plus. bogata wersja.Na minus zdjęcia z zimy i brak wichajstra regulacji fotela pasażera poducha kierowcy jak nowa ? Mało zdjęć karoserii i brak foto silnika.
2.5 + automat to duży plus. bogata wersja.Na minus zdjęcia z zimy i brak wichajstra regulacji fotela pasażera poducha kierowcy jak nowa ? Mało zdjęć karoserii i brak foto silnika.
Dodam żebys przyjrzał się tyłowi auta ponieważ jest odgięta tapicerka z lewej strony przy lampie. Sama raczej się nie wygła.
_________________ www.w-mp3.pl Nie trąb, robię co mogę
A co on tak kopci na ostatnim zdjęciu? Ja wiem, że zima, ale aż tak?
W kwestii poduszek, ich braku itd... Wczoraj widziałem Accorda, przy zmianie pasa z lewego na prawy lekko zahaczył przodem o samochód tam jadący. Uszkodzenia: prawa przednia lampa z kierunkiem lekko ruszona, nawet chyba nie stłuczona i wgnieciony błotnik tuż za lampą, wgniecenie na ok. 6 cm głębokości na długości jakieś 12 cm. Poduszka kierowcy i poduszka pasażera wystrzelone... Teraz nikt go nie kupi, bo powiedzą, że nie wiadomo jakiego dzwona miał... Także z poduchami to różnie może być.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum