ja mam u siebie żółte koni chyba jeden z najlepszych streetowych zawiasów z tej półki cenowej. Duży zakres regulacji tłumienia ( najtwardsze wyłącznie na bardzo równe powierzchnie np. tor; średnie na miasto spokojnie nawet na dziury; miękkie identyczne jak seria miękko pływająco)
Czy ze standardowymi sprężynami będzie to w miarę działać, czy trzeba od razu szukać jakiś sportowych (typu eibach zielone), bo mi odpowiada seryjne zawieszenie.
[ Dodano: Sro Cze 09, 2010 09:03 ]
Jak z montażem, bo tam trzeba rozcinać przednie stare amory. Czy to skomplikowane? Jak stary amor zużyty to jak rozumiem dalej się nadaje tylko nie może być krzywa obudowa?
Czy ze standardowymi sprężynami będzie to w miarę działać, czy trzeba od razu szukać jakiś sportowych (typu eibach zielone), bo mi odpowiada seryjne zawieszenie.
do seryjnego zawiasu ich nie założysz bo maja skrócony skok wiec albo eibach albo vogtland ja wybrałem ten drugi jest dedykowany pod koni.
spider666 napisał/a:
Jak z montażem, bo tam trzeba rozcinać przednie stare amory. Czy to skomplikowane? Jak stary amor zużyty to jak rozumiem dalej się nadaje tylko nie może być krzywa obudowa?
warunkiem jest prosta i nie pordzewiała kolumna, sam amor może być wylany nie ma znaczenia... cala operacja to jedno ciecie diaksem oraz nawiercenie otworu wiertarka wiec nic specjalnego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum