No dobra! Prawie mnie przekonaliście, ale mam pewną wątpliwość. Mianowicie czy za takowe przyciemnienie lamp można szybko się dowodu rejestracyjnego pozbawić?
Na pewno jest to nielegalne, bo homologacja jest na lampę oryginalną; każdy jej mod to ingerencja i utrata homologacji. Ale niech policja udowodni, że to nie była wersja specjalna z fabrycznym przyciemnieniem 100% przepuszczalności na pewno nie będzie, ale jedna warstwa folii u mnie nie wpłynęła na jasność świecenia.
Dokładnie tak jak mówisz! U mnie było robione sprayem ale też lakier nie wpłynął na jasność świecenia, ale jak wiadomo i upierdliwy gliniarz się może trafić. Dla mnie akurat odpukać to się nie zdarzyło ;
Co jak co TrAViShOn, ale najlepiej i najłatwiej to przyciemnić lampy folia lub spray'em transparentnym jak koledzy wspomnieli ,ja też u siebie całkiem niedawno zrobiłem lampy folią i całkiem nieźle mi to wyszło,starałem się i efekt jest,autko zyskało uroku a kilka dni temu byłem na przeglądzie,diagnosta obejrzał samochód i wychwalał jaki ładny i zachowany w dobrym stanie i że wszystko ok,nic tylko jeździć itp. ale żeby coś o tylnych światłach to nic,Ech... żeby chociaż wspomniał jakie to ładne i nawet świecą
heheeh. no ja kupiłe lakier transparentny czarny firmy motip i szczerze polecam. rewelka wszyskto widac nawet w dzien na slońcu. jezdze i jeszcze i nikt sie nie przyczepił.
Robilem tym kiedys lampy i jest jeden warunek. Nie malujesz do uzyskania efektu czarnej lampy, tylko kladziesz lekka warstwe i czekasz az wyschnie, a ona potem sama czarnieje.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Perez, no tak dokłądnie tak, o czywisice jak ktos porżadnie nie odtłuści to pojawiają sie kropeczki no i zeby kurzu nie było bo będize lipa... no ja trzy warstwy w odstępach 10 minutowych nakładałem i jest GIIITEEZZ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum