Do dobrego gościa co się zajmuję klimatyzacją. Tylko nie do takiego co tylko podpina automatyczną maszyne wciska przycisk "start" i kasuje kase, tylko do kogoś co naprawde zna sie na rzeczy i robi klimę od A do Z.
[ Dodano: Nie Cze 13, 2010 23:11 ]
Poszukaj serwisu gdzie zajmują się tylko klimatyzacją.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 13, 2010 22:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hvil [Usunięty]
Wysłany: Nie Cze 13, 2010 22:53
Tomek1212, dzięki, mam takiego pana co mi nabija zawsze ale kurcze podpina tylko szafke na kolkach i gotowe, zapytam go czy diagnozuje tez i naprawia bo szyld to ma jak z tad do warszawy:-D ciekawe czy uslugi ida w parze z szyldem:-)
lepsza plastelina
toć w środku panuje ciśnienie rzędu od kilku do kilkunastu atmosfer więc nie sądzę, żebyś zalepił to silikonem. Oddać do serwisu klimy i wymienić skraplacz, nowy zamiennik można kupić za około 200zł
chodzilo mi od chlodnice silnika, a nie o chlodnice klimy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum