Wysłany: Czw Cze 17, 2010 08:09 [R420 2.0D '98] - alarm sam się włącza
Witajcie
Mam ogromny problem związany z tym, że alarm zaczął się samoczynnie włączać. Wyje przez około 1 min, a następnie się wyłącza. Niestety nie ma reguły na to kiedy się włącza. Pomocy co z tym zrobić, czego to są objawy, co się zepsuło lub jak to wyłączyć.
Sąsiedzi już na mnie krzywo patrzą - podobno w nocy włączał się ze średnią częstotliwością co 2 godziny.
POMOCY
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 17, 2010 08:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zawsze możesz zrobić tak: zamykasz samochód z otwartą maską i odłączasz akumulator. Maskę zamykasz.
Alarm w nocy wyć nie będzie i sąsiedzi będą szczęśliwsi.
Zawsze możesz zrobić tak: zamykasz samochód z otwartą maską i odłączasz akumulator. Maskę zamykasz.
zamykasz auto z kluczyka i alarm nie będzie wył, prostsze niż rzeźba z maską
zamykasz auto z kluczyka i alarm nie będzie wył, prostsze niż rzeźba z maską
Niestety jak zamknę z kluczyka dzieje się tak samo nie wiem czym to jest spowodowane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum