EDIT jest taki, że prowadzicie kompletnie niemerytoryczną dyskusję w temacie, który porusza inną problematykę. Więc uprasza się o nierobienie śmietnika w tym temacie, aby był on zbiorem informacji o współpracy z firmą Tomateam.
_________________ Nic nie trwa wiecznie...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 21, 2010 08:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No przypuśćmy, że zrozumiałem.
Chodziło Ci oto, że kolega kzrrr nie chciał wracać do tematu, ale jednak wrócił?
Nie mogłeś od razu tak tego napisać?
Przecież ta ikonka śmiechu w tym miejscu, gdzie to wcale śmieszne nie jest, wygląda prowokująco. Pozostawia niedomówienie, a takich nam tu potrzeba jak najmniej.
Sam widzisz po innych wątkach co się dzieje... i masz duże doświadczenie z takimi sytuacjami, więc jako odpowiedzialny użytkownik forum, który wie co robi nie pozostawiaj niedomówień.
Pozostawmy ten wątek dla suchych wpisów "jestem zadowolony", "nie jestem zadowolony" i krótkich uzasadnień. O to Cię applesie drogi proszę.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Chodziło Ci oto, że kolega kzrrr nie chciał wracać do tematu, ale jednak wrócił?
Dokładnie. ALE
EDIT
MaReK napisał/a:
Nie mogłeś od razu tak tego napisać?
Obojętnie co bym nie napisał to i tak wiedziałem że będzie odebrane jako prowokacja. Tak jak napisałem rozśmieszyło (pozytywnie) mnie to, więc wstawiłem tylko emot.
MaReK napisał/a:
Pozostawmy ten wątek dla suchych wpisów "jestem zadowolony", "nie jestem zadowolony" i krótkich uzasadnień. O to Cię applesie drogi proszę.
apples napisał/a:
Proponuję wszystkim obrońcom i nie obrońcom założenie osobnych tematów. Tam każdy napisze: Zadowolony lub Nie zadowolony. Z tego co zauważyłem to temat brzmi "co się stało z Tomateam", więc proponuję pisać tylko w tym temacie. Jeżeli ktoś wie jak się skontaktować z firmą to niech napisze. Jak nie wie - to niech nic nie pisze, a tym bardziej nie krytykuje innych bo robi się tylko b... i nic poza tym, a osoby zadające pytanie odnośnie kontaktu i przesyłki dalej nic nie wiedzą. http://forum.roverki.eu/v...p=510201#510201
Ostatnio zmieniony przez apples Pon Cze 21, 2010 09:04, w całości zmieniany 1 raz
Proponuję wszystkim obrońcom i nie obrońcom założenie osobnych tematów. Tam każdy napisze: Zadowolony lub Nie zadowolony. Z tego co zauważyłem to temat brzmi "co się stało z Tomateam", więc proponuję pisać tylko w tym temacie. Jeżeli ktoś wie jak się skontaktować z firmą to niech napisze. Jak nie wie - to niech nic nie pisze, a tym bardziej nie krytykuje innych bo robi się tylko b... i nic poza tym, a osoby zadające pytanie odnośnie kontaktu i przesyłki dalej nic nie wiedzą. http://forum.roverki.eu/v...p=510201#510201
No właśnie. Dla mnie może moderator usunąć do kosza te niemerytoryczne wypowiedzi.
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Może po tym co napisałem wyżej to kzrr zrobił prowokację w stosunku do mojej osoby.
Uważasz że nie mam nic ciekawego do roboty, tylko prowokować jakieś dyskusje z człowiekiem którego "znam" z neta i prawdopodobnie nigdy nie poznam osoboście ?
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
a ja poraz kolejny jestem bardzo zadowolony ze współpracy z TomaTeam żadnego problemu z kontaktem, części na drugi dzień były u mnie, znowu super jakość za bardzo przystępną cenę git majonez!
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Markzo, Nie umiesz czytać? Dlaczego możesz pisać co chcesz, a ja nie mogę? Temat dotyczy całkiem czego innego.
Jestem w stanie uznać każdą Twoją wypowiedz tylko bądź wiarygodny. Może ksero lub skan paragonu? Bo jak wiemy każdy może napisać co chce, a Tobie w tych tematach zdarza się to wyjątkowo często.
Temat dotyczy problemów z kontaktem i realizacją zamówień w TomaTeam, ja korzystam z usług tej firmy bardzo często i tak jak pisze, jestem bardzo zadowolony oczywiście Kolego, już daje skan wz-tki czy jak to się nazywa, którą dostałem razem z paczką dziś dzwoniłem po sondę lambda, jak tylko dojdzie i bedziesz chciał wkleje taki sam kwitek (których zresztą już torche mam ) w poniedziałek koło 13 zadzowniłem (21 czerwca) paczka dotarła do mnie we wtorek (22 czerwca) koło godziny 13 ztcp sonda pewnie dojdzie jutro pozdrówki
A jak widać z TT da się spokojnie skontaktować, Tomiego znam osobiście ale dzownie na numer sklepu, który jest ogólnodostępny,zresztą mój kolega także się z Tomim bez problemu kontaktował wątpie, że jestem jakims specjalnim klientem no nic, dojdzie sonda to wkleje wztke, joł!
Dosłownie "co się stało z Tomateam??". Czyli chodzi o kontakt.
Analizując formę pytania tego tematu zastanawiam się w ogóle co ona wniesie?
Odpowiedź na to pytanie jest: "TomaTeam działa i ma się dobrze. Czasami można się z nimi skontaktować, a czasami nie". I to właściwie wszystko. Żeby się zmieścić w ramach tematu, należałoby pisać, np.
"Witam, udało mi się skontaktować"
lub
"Witam, niestety nie udało mi się skontaktować"
Oczywiście temat powstał, bo był problem z komunikacją klienta z samą firmą.
Wpisywali się Ci, którym się udało i Ci którym się nie udało, dodatkowo poszerzając swoje wpisy o różne informacje.
Teraz zachęcę wszystkich zainteresowanych do brania udziału w komentarzach do firmy na stronie, pod tym adresem.
Teraz zachęcę wszystkich zainteresowanych do brania udziału w komentarzach do firmy na stronie, pod tym adresem.
I tym optymistycznym akcentem ten temat zamykamy.
Jak ktoś będzie szukał słowa TomaTeam w "szukajce" to ten temat na pewno znajdzie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum