Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
panowie nie mam sily juz w zeszlym roku robilem hamulce sam po roku tarcze z tylu szlak trafil i klocki jeba.....tki palił wiec w tym roku dalem na warsztat 2 miechy i to samo kolo sie grzeje klocki pali , zacisk rozbiore znowu i co znowu wyczyscic i co dalej nie mam juz pomyslu moze co z tym recznym zle robie dajcie moze jakies fotki albo niech ktos kto to robil wielokrotnie niech powie po koleji co i jak mam robic bardzo prosze o pomoc musze gnoja do pozadku doprowadzic
p.s. mialem już sie z nim rozstac w zeszlym roku ale jakos nie moge, po zatym jak mam komus oddac cale porobione auto(eksploatacja bo tak sie nie psuje) ze 7 tys to chyba rover dozywocie dostanie
prosze o pomoc
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Lut 20, 2011 23:36, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 21:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
gucwiz, Na pewno wszystko dobrze złożone masz? zaciski były regenerowane itp. albo jakiś zestaw naprawczy zacisków? może tłoczki nie odpuszczają bo są zapieczone itp. lub klocki,może linka hamulca ręcznego źle wyregulowana i zbyt mocno naciągnięta,rozbierz wyczyść i przesmaruj tłoczki oraz klocki w miejscu gdzie leżą w jarzmie żeby się ułożyły i nie zapiekły smarem miedzianym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum