Niemniej jednak chciałbym Cię prosić o dokładniejsze umiejscowienie. Czy jest to może pod okładziną tapicerską czy może gdzieś bliżej plastików od chyba nawiewy na prawą tylą szybę (taka kratka) ? Pzdr
Niestety właśnie zlazłem do garażu i ku mojemu zdziwieniu jedyne co ujrzałem w miejscu, które jest przedstawione na diagramie to nie zaślepienie kompartmentu, a jedynie cięgno awaryjnego otwierania klapki do wlewu paliwa .
Jeśli są jeszcze jakieś pomysły to proszę o pomoc bo na miłość boską od czasu do czasu tym autem będzie jeździła moja żonka a po niej mogę się wielu rzeczy spodziewać w temacie parkowania:) PZDR
Dzięki. W przyszłym tygodniu jadę do elektryka, zobaczymy co wymyśli. Mam w pudełeczku taki standardowy głośnik jak przedstawiony na diagramie....zobaczymy co z tego wyjdzie..pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum