witam wszystkich.posiadam rovera 216 sli i mam z nim mały problem.
po przejechaniu paru kilometrow zapala sie kontrolka check engine ale dopiero jak silnik sie dobrze nagrzeje.ale jak sie zatrzymam i zgasze silnik i znowu odpale to sie nie swieci dopiero jak przejade znowu pare kilometrów.co to moze byc? pomozcie!!!!!!!!!!!
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 25, 2008 19:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
płyn i olej jest.wzkazówka temperatury jest na połowie i nie idzie w góre nawet jesli ostro mu dam po gazie az sie chłodnica załącza.
[ Dodano: Pią Lip 25, 2008 21:48 ]
płyn i olej jest.wzkazówka temperatury jest na połowie i nie idzie w góre nawet jesli ostro mu dam po gazie az sie chłodnica załacza.
Czy Ty nie rozumiesz TheArt co się do Ciebie pisze? Zdjęcia działają.
Co Ty chcesz mi tu wciskać? Specjalnie sprawdziłem pod KAŻDĄ przeglądarką, nawet pakietowo i zdjęcia się nie mogą wyświetlać bo ich nie ma na serwerze. Więc nie rozumiem Twojego podejścia, jak napisałem że nie działają to nie działają, chyba, że mówisz iż jestem idiotą? Co Wy z tego macie żeby komuś wciskać niestworzone historie, człowiek normalnie pisze, że coś nie działa bo to widzi na własne oczy a ten jeden z drugim mówią mu, że czarne jest białe.
To zapytam Kasjo czy Ty nie rozumiesz co się do Ciebie pisze?
A drugi link to turbodiesel.
Wy się potem dziwicie, że ktoś się burzy, jednak zrozumcie, że nie wszystko musicie wiedzieć/umieć. Co ciekawsze to wmawialiście mi, że zdjęcia się wyświetlają nawet nie sprawdzając linku, dlaczego? Zakładacie z góry, że ktoś się myli i wypisuje brednie? W jakim celu miałby to robić? Sory po prostu nie rozumiem Waszego podejścia.
_________________ Zloty roverków www.silesianer.r2u.pl
Prowadzę zdrowy tryb życia. Wszędzie jeżdżę Roverem.
Ostatnio zmieniony przez TheArt Pon Cze 28, 2010 12:23, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum