Te ciemne kierunki tak jakoś zwężają przód optycznie Moim zdaniem jak już robić lampy, to tak jak koledzy pisaliście. Wszystko w lampie prócz odbłyśnika na czarno!
_________________ Roverek sprzedany
SPAMU¦
Wysłany: Pią Cze 25, 2010 22:28 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Markzo, dokładnie nie ma co przyciemniac szkła bo wtedy misiaki mogą sie przywalić, natomiast listwe chromowaną jak najbardziej, ja mam tak u siebie i jest gitarka.
wg przepisów kazda ingerencja w oświetlenie to utrata homologacji. a te kierunki perfidnie iwdac że coś z nimi nie halo, a ramka na czarno? jak fabryka:)
wg przepisów kazda ingerencja w oświetlenie to utrata homologacji.
Może zdecyduj sie czy każda ingerencja to złamanie przepisów czy tylko taka która sie Tobie nie podoba
Oczywiście to co Ty zrobiłeś z reflektorami już utraty homologacji nie powoduje
Ciekawe rozumowanie
Pozostaje kwestia aby ci udowodnili że modyfikowałeś oświetlenie zależnie od okoliczności kolizji czy wypadku czy ktoś to weźmie pod uwagę i będzie chciał dowieść,przyłożysz się i zrobisz starannie i jest ok,na drogę nie wyjeżdżasz po to żeby rozbijać samochód i akurat przecież niekoniecznie musisz przywalić reflektorem,homologacja jest i mówisz że takie kupiłeś już z samochodem (bo przecież nie będziesz latał po wsi i wołał zobaczcie jakie sobie zrobiłem zajefajne ciemne światła) a jest to na pewno lepsze i bezpieczniejsze niż oklejanie folią czy malowaniem z zewnątrz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum