Wysłany: Sob Lip 03, 2010 08:55 Pałkerson.... WITAM ZE Świdnika z Lubelskiego
Witam niecały Tydzień temu nabyłem samochód marki Rover, jako fascynat motoryzacji od razu zarejestrowałem się na forum gdyż jestem już do tego przyzwyczajony i lubię pogłębiać wiedzę jak i pomagać innym forumowiczom .. wcześniej siedziałem tylko na forach tuningowych, lokalnych motoryzacyjnych i MAZDASPEED.pl bo posiadam też mazdeczkę 323f ale to taki samochodzik na zloty a ROVEREK jest jako wozidło rodzinne .. i to chyba tyle o mnie ... .... witam wszystkich forumowiczów i klubowiczów :D
jeździłem mazdą i dalej jeżdzę ale nie nadaje się do codziennej jazdy więc roverek to "pojazd rodzinny" po zakupy po części jakieś lub po prostu do codziennej jazdy .. jescze raz witam wszystkich
Witam witam wszystkich niestety jeszcze Roverek nie jest dopracowany ... a raczej nie za bardzo na chodzie ale mam nadzieje że się z tym niedługo uporam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum