cena jak i samochod mocno atrakcyjne. interesuje mnie tez ta wersja silnikowa - jak sie sprawuje, coz to jest ta zmienna faza rozrzadu? cos co sprawia frajde, czy cos co sie moze psuc i sie psuje... w ogole, co sadzicie o tej ofercie?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 13:45 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
chociazby nad tym, o czym wspomnial leszczu19901 - HGF. nie mam zamiaru tuz po zakupie samochodu bawic sie w powazne naprawy lub wymiane silnika. chcialbym tez poznac opinie osob majacych podobna wersje silnikowa. jak ze spalaniem, osiagami itp.
cena jak i samochod mocno atrakcyjne. interesuje mnie tez ta wersja silnikowa - jak sie sprawuje, coz to jest ta zmienna faza rozrzadu? cos co sprawia frajde, czy cos co sie moze psuc i sie psuje... w ogole, co sadzicie o tej ofercie?
Niniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową.
Nie stanowi oferty [w myśl art. 66, § 1. Kodeksu Cywilnego].
Sprzedający nie odpowiada za możliwe błędy lub nieaktualność ogłoszenia.
_________________ Jeśli ci pomogłem kliknij pomógł
Niniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową.
Nie stanowi oferty [w myśl art. 66, § 1. Kodeksu Cywilnego].
Sprzedający nie odpowiada za możliwe błędy lub nieaktualność ogłoszenia.
no widzialem. i co w zwiazku z tym? ogloszenie jest wciaz aktualne. malo tego, zmienila sie nawet cena...
auto jest wciaz na sprzedaz za sume podana w ofercie. jedyny problem wg sprzedawcy, to nierowna praca silnika. ciekawe co to moze byc? przewody WN, wtrysk, czy tez slynny juz HGF?
widzę, że przegapiłam ten wątek
silnik rzeczywiście nie pracuje równo, kwestia uszczelki, w gorszym scenariuszu całej głowicy...
Flapjck1 może napisać więcej.
wytluczone amorki tyl
za to nowe cale hamulce, dobre opony, nie wytyrane wnetrze - niesprawna klima ale sprawny szyber
co do silnika to brany jest jeszcze pod uwage scenariusz pt. dziura w tloku
skorupa bez rdzy - byla delikatna stluczka prawym przodem - zrobiona dosc nieumiejetnie naprawa lakiernicza ( inny odcien ) - ale malowany tylko kawalek blotnika i kawalek maski
kupiony za duzo fajniejsze pieniadze niz te 5 k
teraz tylko sciagnac do domu i naprawic
nie mowcie nikomu ale bedzie czym na superoesa pojechac
_________________ '99 r400 16k16 sedan JFR na czesci ( anglik ) pytac na priv
wytluczone amorki tyl
za to nowe cale hamulce, dobre opony, nie wytyrane wnetrze - niesprawna klima ale sprawny szyber
co do silnika to brany jest jeszcze pod uwage scenariusz pt. dziura w tloku
skorupa bez rdzy - byla delikatna stluczka prawym przodem - zrobiona dosc nieumiejetnie naprawa lakiernicza ( inny odcien ) - ale malowany tylko kawalek blotnika i kawalek maski
kupiony za duzo fajniejsze pieniadze niz te 5 k
teraz tylko sciagnac do domu i naprawic
nie mowcie nikomu ale bedzie czym na superoesa pojechac
no to gratulacje! jak uporasz sie z naprawami, to daj znac jak sie wehikul sprawuje.
mnie jednak styknie zwykla, aczkolwiek wypasiona wersja z silnikiem 1.4 16V. moj mechanior i tak kreci glowa z politowaniem, ze bawie sie w motoryzacyjna egzotyke. ale coz poradzic, mnie sie rover podoba i kropka. bardziej zwartej i milej dla oka sylwetki samochodu w tym przedziale cenowym i z takim wyposazeniem nie widzialem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum