Może nie Rover, ale też nietuzinkowy Lincoln Continental `77, pojemność 7500cm3, V8, 371KM. Moc spora ale przy masie 2,3tony nie czuje się jej jak należy
_________________ Lincoln Continental `77 *** M-B 320E *** M-B E500
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 17, 2010 12:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wow!
Zajebiaszczy jest! I ten komplet wypoczynkowy. Moi rodzice taki mieli kiedyś w domu
Mayson napisał/a:
Z tym zabezpieczaniem, apples, to właśnie taki mam plan; tylko zwrot "najbardziej prestiżowe" może trochę na wyrost
Czyli co?! Teraz będziesz do ślubu woził?
Mayson napisał/a:
Spalanie jest abstrakcyjne; od 25l/100km w górę
Zakładasz mu jakąś fajną sekwencję?
Toć przecie młodych nie będzie stać na jego wynajem. Zanim pod UC podjedziesz, to spalisz bak Chociaż, taki gabaryt to ma pewnie z 70l
Mayson napisał/a:
Mam 2 garaże i do żadnego nie wjedzie ani na długość, ani na szerokość - lipa na całego, heh...
W Decahtlonie jest promocja na wielkie namioty Quechua
Mayson fajna bryka. A jak wszedłeś w jej posiadanie?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Do takiego dziada tylko zwykły gaz, bo to ma zapewne jakiś wielki 4gardzielowy gaźnik.
Gazu zeżre tak gdzieś z 30-40l lekko licząc. Jeżeli auto ma jeździć tylko na wyjątkowe okazje to raczej mija się z celem to gazować.
Między innymi też; ogólnie wynajem będzie. No a niedziele moje
MaReK napisał/a:
Zakładasz mu jakąś fajną sekwencję?
Toć przecie młodych nie będzie stać na jego wynajem. Zanim pod UC podjedziesz, to spalisz bak Chociaż, taki gabaryt to ma pewnie z 70l
Już jest zarejestrowany jako zabytek, więc LPG nie mogę założyć. Bak ma 80l, to przy spalaniu 25/100 400km teoretycznie da się przejechać Ja już jestem po 2-ch bakach od przedwczoraj
MaReK napisał/a:
W Decahtlonie jest promocja na wielkie namioty Quechua
A wiesz, że myślę właśnie o czymś w stylu pokrowca.. jakaś plandeka specjalna, czy cuś. Garażu nie będę przerabiał, na 3-ci nie ma miejsca, a pod chmurką go zostawiać, to świętokradztwo. No i ZTCP można nawet iść za to siedzieć (za zaniedbanie zabytku kara nawet pozbawienia wolności)
MaReK napisał/a:
Mayson fajna bryka. A jak wszedłeś w jej posiadanie?
4 miesiące poszukiwań na allegro i różnych forach, kilkanaście wyjazdów w Polskę, i w końcu w Białymstoku się trafił - stan jest naprawdę świetny; wszystko niezniszczone, zadbane i działa (el. fotele, tempomat, klima, radio, el. szyby i antena, podgrzewanie szyb, doświetlanie zakrętów, a automat chodzi lepiej niż w moim Roverze )
[ Dodano: Sob Lip 17, 2010 18:33 ]
Tomek1212 napisał/a:
bo to ma zapewne jakiś wielki 4gardzielowy gaźnik.
ZTCP 6-gardzielowy
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Komfort... no tak; jak w poduszkowcu. Kto już czymś takim jechał, ten wie, że stwierdzenie "unosi się nad jezdnią, a nie jedzie po niej", nie jest wcale przesadne. Do tego kanapa jak z salonu... brak tylko dużej plazmy, piwa i meczu
[ Dodano: Pon Lip 19, 2010 09:19 ]
Tu filmik, jak to jedzie (nawet kawałek bokiem)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum