Wysłany: Nie Lip 25, 2010 22:38 Moje zdjęcie rodzinne!
Czas się ujawnić i zaprezentować swoją rodzinę - zwłaszcza, że stadium choroby posunięte jest już tak daleko
Uploaded with ImageShack.us
Srebrny - początek choroby u przyjaciela.
Atlantic - Zaawansowana choroba Roverkowa u mojego ojca,
Błękit - angielski dawca organów dla mojego kapryśnego granata
Granat - moje bardzo mocno zaawansowane stadium choroby
Dodam jeszcze tylko, że R75 są po prostu niesamowite i mimo, że już nie raz borykam się ze sporymi problemami z tymi autami jest to wspaniałe uczucie i wielka przyjemność posiadać tak doskonałe auto Może nie jestem aż tak częstym gościem forum, ale każdą wolną chwilę poświęcam tej marce. Pozdrawiam wszystkich Roverkowych maniaków i życzę bezawaryjnej współpracy z tymi pięknymi maszynami
_________________ F.T.H8TER5 and join the music!
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 25, 2010 22:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Srebrny to diesel 116KM, reszta 1.8 i to jest głównym problemem, bo większość usterek tyczy się silnika, ale nie ma innego wyjścia, bo spalanie w 1.8 jest rewelacyjne, a do diesli jeszcze mnie nikt nie przekonał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum