Nie, ja tych światełek nie zakładałem. Ale jaki problem? Trzeba tylko zdjąć troszkę plastyku, odsunąć wykładzinę i po kłopocie
Problem zaczyna sie dopiero, jak trzeba kabelki do drzwi wlozyc , bo przy drzwiach nie ma rurki z kablami, tylko jest kostka i w niej wlasnie wszystko sie komplikuje..............nie twierdze, ze to jest nie do zrobienia, ale troche trzeba tam pogzebac i sporo czasu poswiecic.........
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Niestety musze sie z Wami pozegnac.
Dzis wlasnie zamienilem mojego roverka na Mitsubishi Galant GTI 2.0 (W reg).
Mam nadzieje, ze nie pozaluje tej zamiany. Narazie samochod spisuje sie dobrze i niech tak zostanie.
Co do roverka to az sie zdziwilem, jak trodno mi sie bylo z nim rozstac (jezdzilem nim niecaly rok). Lezka sie mi w oku krecila jak jakis obcy facet wsiadl do "mojego auta". Tyle pracy w niego wlozylem, tyle serca (POWAZNIE). Znalem kazda srobke w interior.
Co do tego dlaczego zmienilem - bo juz za duzo rzeczy w nim siadalo - poprostu byl za stary i malo oplacalny do remontowania.
Ehhh.... Szkoda.
Bardzi Wam dziekuje za pomoc to na forum. Jestescie bardzo zgrani i tak trzymac.
Pozdrawiam Was wszystkich ! 3majcie sie!
Nie musisz się żegnać!!
To że zamieniłeś Roverka na inne autko nie musi oznaczać że forum nie jest dla Ciebie!!!
Zresztą pewnie wiele osób Ci to napisze
_________________ -Nigdy nie rozmawiaj z idiotą.
Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.-
Ja tez sie z ROVERkiem rozstalem i tez mi go bylo szkoda(sprzedalem go, po wszystkich wymianach i przegladzie), ale tu nadal zostaje. Nie trzeba miec ROVERka zeby sie tu udzielac
Obecnie jestem na dwoch forach i pomimo, iz niemam R, to akurat jest najlepsze
Adley napisał/a:
Dzis wlasnie zamienilem mojego roverka na Mitsubishi Galant GTI 2.0
Mam nadzieje, ze chociarz na cos takiego go wymieniles, bo inaczej sie nie oplaca
Oczywiscie. Po takich namowach to na pewno bede zagladal. Na pewno czesciej jak juz bede mial neta w domu (ok 2tygodnie) bo narazie to tylko w pracy 2h dziennie.
Co do Galanta to dobrze sie na razie spisuje ale co do wykonczenie i stylistyki to zostaje z tylu za Roverem 600. No i jest pewnie mniej ekonomiczny.
[ Dodano: Czw Paź 18, 2007 00:17 ]
a tu mala fotka.
Co prawda posiadam R25, ale może wiecie, skąd wziąć "+" w drzwiach na wyłączonym zapłonie? Myślałem o kablu z siłownika, ale nie wiem czy tam przypadkiem nie pojawia się tylko chwilowo przy otwieraniu lub zamykaniu drzwi z pilota Jak myślicie?
Kurde, no tak właśnie myślałem Dobra, to będę się jakoś bawić w przeciąganie. Wiem, że raczej wolnych kabli w kostce nie ma, bo mam elektryczne szyby i lusterka (w tym podgrzewanie).
Dzięki Brt - wiedziałem, że się odezwiesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum