Witam,
Dzisiaj wsiadając do auta i po przekręceniu włącznika od świateł nic mi się w środku nie podświetliło... Nie świecą: zegary, gałka, panel nawiewów i przyciski na konsoli środkowej.
Padł jakiś bezpiecznik? Gdzie go szukac?
Może jeszcze napisze że 2 dni temu montowałem nową gałkę (podświetlaną) i może coś spie.....łem i przez to przestało działać? Kabelki podłączyłem do jednego z przycisków (chyba do przycisku światła przeciwmgielnego tylnego). Hmmm.... Ale do dzisiaj wszystko ładnie świeciło
Jak to naprawić?
_________________ Ludzie szybko jeżdżą, bo nie mają wyobraźni... Ja zapi**dalam, bo umiem
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 23:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Sprawdź bezpiecznik nr.1
Najszybciej robi gdzieś ci zwarcie i ci pali bezpiecznik. Ja też mam podświetlaną gałkę, ale podłączyłem ją pod podświetlenie zapalniczki. Jest to chyba najlepsze miejsce na podłączenie podświetlanej gałeczki.
Kur... Niemozliwe, nie chce mi się w to wierzyc
Niedawno wiązka w tylnej klapie była robiona, więc po kilku miesiącach by się znów coś poprzecierało?
I czemu mi sie to zaczęło dziać jak zrobiłem tą galkę?
Teraz jade na wakacje, zakupiłem komplet bezpieczników i zobaczymy jak to będzie, jak wróce to dam znac
_________________ Ludzie szybko jeżdżą, bo nie mają wyobraźni... Ja zapi**dalam, bo umiem
heh ... zajrzec do wiązki zawsze warto, ale skoro robiłeś to prawdopodobieństwo maleje ... sprawdź jeszcze raz instalację do podświetlenia gałki w takim razie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum