ale ludzie i tak będą zakładać nowe tematy w hydeparku,
Nauczenie użytkowników porządku jest kwestią czasu, po za tym taki temat nie wymagał by nawet przyklejania bo tematy pojawiają się tak często, ze zawsze byłby on na jednych z górnych pozycji ale skoro tylko mi to przeszkadza to się dostosuję
Cytat:
A przyklejonych aż tyle nie ma, nie przesadzajmy .
Nie napisałem, ze jest ich dużo ale, że po prostu większość widząc regulaminy omija wszystkie przyklejone o czym świadczy wiele tematów na tym forum, które dotyczą kwestii wyjaśnionych w tematach przyklejonych...
_________________ Jeśli twierdzisz, że szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, że kłamiesz.
_________________ Zanim zadasz pytanie przeczytaj Techniczny FAQ, następnie poszukaj, a jeśli nadal masz wątpliwości dopiero zadaj pytanie stosując się do Zasad Kącika, w którym piszesz.
Pisz poprawnie
Pozdrawiam Monika
No ale wyraźnie napisałem aby wszystkie linki do filmików, zdjęć, nagrań audio Nie chodzi o same filmiki ale o linki do wszystkich "śmiesznych rzeczy" czy to jakiś artykuł, zdjęcie, nagranie audio, animacja, aukcja z allegro czy cokolwiek innego. Można i nawet ten temat przemianować aby nie dotyczył tylko i wyłącznie filmików. Taki zbiorczy temat gdzie po ciężkim dniu sobie wchodzisz i klikasz w linki nie musząc wertować kilku(nastu) tematów
_________________ Jeśli twierdzisz, że szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, że kłamiesz.
No ale wyraźnie napisałem aby wszystkie linki do filmików, zdjęć, nagrań audio Nie chodzi o same filmiki ale o linki do wszystkich "śmiesznych rzeczy" czy to jakiś artykuł, zdjęcie, nagranie audio, animacja, aukcja z allegro czy cokolwiek innego.
Ale to chcesz tam przerzucić cały Hydepark ?
Hydepark i Offtopic, to takie trochę śmietnikowe działy i taka ich rola.
Mam wrażenie, że chcesz zrobić Hydepark w Hydeparku
A czy hydepark składa się tylko z linków do rzeczy, które nas śmieszą? Bo patrząc na pierwsza stronę nie wydaje mi się aby umieszczane tam były tylko takie tematy ba większość z pierwszej strony nie załapała by się do "mojego" tematu...
Cytat:
Mam wrażenie, że chcesz zrobić Hydepark w Hydeparku
A ja mam wrażenie, ze jesteście zbyt "konserwatywni"
Hydepark do forumowy śmietnik i lądują tam w większości jakieś pierdoły, nie wiem w czym problem.
_________________ Zanim zadasz pytanie przeczytaj Techniczny FAQ, następnie poszukaj, a jeśli nadal masz wątpliwości dopiero zadaj pytanie stosując się do Zasad Kącika, w którym piszesz.
Pisz poprawnie
Pozdrawiam Monika
Hmmm tak se myśle ..... co wy na to żeby stożyć kanał team speak. Czyli czat głosowy
_________________ Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców...
Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi...
Czasem naprawdę ciężko ich wyprzedzić...
Hmmm tak se myśle ..... co wy na to żeby stożyć kanał team speak. Czyli czat głosowy
To już prędzej na Vencie niż na TSie
Tyle że musiałby być postawiony gdzieś w sensownym miejscu + ludki musiałyby naumieć się toto obsługiwać - nie wszyscy nolifią w CSa albo inne gry
Ale pomysł ciekawy
_________________ Where do you want to TROLL today?
---------------------------
proud owner of Rover 45 british racing green 2004 former but still proud owner of Rover 216 GTI Twin Cam 1993
Yadziah, przestudiuj ten temat, a dowiesz się, że takie propozycje już były i dlaczego takiego podziału nie ma.
Szukajka działa dobrze, tylko trzeba się z nią trochę obyć.
Pisz poprawnie
Pozdrawiam Monika
Wysłany: Sob Wrz 04, 2010 17:55 [Forum] Propozycje
Często na forum widzę nowe tematy odnośnie urodzin danego użytkownika. To bardzo miłe, że ktoś pamięta I tutaj rodzi się propozycja - może warto założyć jeden temat, który zostanie przyklejony i z pewnością będzie widoczny i to w nim składać życzenia urodzinowe każdemu userowi, który w danym dniu będzie miał urodzinki ? Wydaje mi się, że będzie to o wiele wygodniejsze - mało tego - będzie schludnie, bo tyle tych tematów nasianych jest odnośnie urodzin, że jeden załatwiłby sprawę.
Możnaby jeszcze pomyśleć o jakiejś przypominajce na forum, która by informowała (tylko na forum, nie poprzez PW etc.) kto ma w danym dniu urodziny
.... a nie mówiłem, że przyklejone nie są widoczne
EDIT: Jeśli ktoś przeniesi temat niech wrzuci info albo automatycznie wywala mój post bo trochę głupio wygląda post, który kieruje do tego samego tematu, a to już nie pierwszy raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum