Wysłany: Sob Lip 31, 2010 15:16 [R600]Jakie uzywane radio proponujecie?
Nosze sie z zamiarem zmiany radyjka, bo moj Xplod juz dokonczyl zywota, a chwilowo wsadzony Scott nie nadaje sie do sluchania muzyki.
Mam zatem pytanie, bo chce kupic dobre radio. Wolalbym uzywane ze wzgledu na cene, oczywiscie interesuje mnie radio z CD, MP3 i inne bajery sa mi zbedne. Cena kolo 500zl
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 15:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jakto system audio?
Mam czetry fabryczne glosniki i tweetery dodane Xplod`y.
Przednie glosniki chce zmienic na jakies dobre, myslalem nad Helixami ostatnio widzianymi w Norauto za 550zl
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Perez pogadamy na spocie - może Cię zainteresuje Panasonic na MD ze zmieniarką.
Oddam naprawdę niedrogo.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum