Wysłany: Wto Sie 03, 2010 00:03 [MGF] wąż "bez końca" w silniku
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1999
ostanio zaglądając w okolice silnika w moim MGFie zobaczyłem wąż biegnący nie daleko silnika wąż o średnicy kilku centymetrów, czarny, raczej nie gumowy tylko taki dość cienki jak z jakiegos tworzywa, szukałem w google podobnego w grafice ale niestety nie wiedzialem co wpisać, wąż chłodnicy wygląda inaczej.
W każdym razie problem polega na tym że ten wąż w pewnym momencie się kończy.. no i nie wiem czy to tak powinno być czy on gdzies powinien być podłączony? może cos jest nie tak?
Jutro cyknę fotki,
Dziwnie to wygląda.
W google pojawiają się już trochę bardziej podobne obrazki po wpisaniu "wąż dolotowy" wiec moze to jakiś dolot od nie wiem.. wlotu powietrza etc.
jednym słowem, pomocy!
Ostatnio zmieniony przez emes Wto Lis 23, 2010 20:40, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 03, 2010 00:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mnie to wygląda na wąż od puszki filtra powietrza ten "dolotowy".....
pewno wypioł się od spodu (mam ten sam problem), zdejmij pokrywę filtra, wyjmij filtr i zoczycz ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum