Wysłany: Sob Sie 14, 2010 20:08 [rover 220]Problem z elektryka
Witam wszystkich uzytkownikow.Od dzis jestem w posiadaniu rovera 220 i juz mam pierwszy problem liczę ze pomożecie mi go zlikwidować. Obiawy sa takie. Wziolem sie za zalozenie radia podlaczam je pod kostki gra ladnie wiec zamontowalem kieszen podlaczam znow radio i nie gra.Brak pradu na zasilaniu.Bezpiecznik niby oka. Pociagnalem + od aku na bezpieczniku i jest wporzadku. Teraz zauwazylem nie swieci oswietlenie wnetrza. Jak chce je zapalic wlacznikiem na desce rozdzielczej zapala sie kontrolka od otwartych drzwi. Jak otwieram drzwi zegarek sie sam wylacza tzn swieci lecz cyfry znikaja, a gdy je zamkne wyskakuje godzina 1:00. Co moze byc przyczyna tego prosze o pomoc pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 14, 2010 20:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
1. Sprawdź bezpiecznik odpowiadający za lampkę, radio itp
2. Nie ma kontrolki drzwi, tylko bagażnika, a to nasuwa mi na myśl tylko jedno - wiązka tylnej klapy. Otwórz klapę bagażnika i po prawej stronie będziesz miał peszel. Zobacz czy kable nie są poprzecierane.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum