Brak navi Rozwalona regulacja fotela , unicestwiona tylna popielniczka .130000 na 11 letnie auto tożto na dotarciu i prawie za darmo , brać.
Dodam jeszcze tylko że brak ESP (nigdy nie występowało a każdy na allegro ma).
[ Dodano: Czw Sie 12, 2010 22:55 ]
dukat11 napisał/a:
qazimodoo, Z regulacją fotela to trudno dostępna część więc można trochę ponegocjować a w Gdańsku jest T4 więc można sprawdzić przebieg.
Tak samo potargować można o odchodzącą tapicerkę drzwi bo w każdy prawie ma ten problem . Co by nie mówić to auto karoseryjnie wygląda przyzwoicie (na zdjęciach) i jest śmiesznie tanie.
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
oto moja opinia:
przebieg z 500.000 lub więcej
brud i syf
pogięta maska
porysowane prawe drzwi jakby szczotka druciana w jednym miejscu ktos szorował
na drugich drzwiach 30cm podłużne wgniecenie
rozbity klosz lampy tylnej z dziura zaklejoną folią z worka
stopiony od ognia-spływajacy tylny zderzak
i inne .................złom i wrak
Przebieg może być nawet autentyczny bo nie jest zniszczony pod tym względem. 75tki niszczą się trochę inaczej wraz z kilometrami.
qazimodoo rozumiem że go oglądałeś...współczuję kilometrów na darmo. Ciekawe że na fotkach nic nie widać...dobrze porobione....a ja sprzedając swojego martwiłem się huczącym łożyskiem z tyłu Dodaj to auto do http://forum.roverki.eu/viewtopic.php?t=15685
_________________ Koła wystarczą 4...cylindrów musi być 5
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum