Wysłany: Pon Sie 16, 2010 22:08 Cudny Rover 45 - proszę o sprawdzenie (baaaardzo proszę!)
Panowie, trafiłem na prawdziwego poetę - opis z poniższej aukcji będę czytał jeszcze ze 2 lata jak mi będzie psycha siadać, ale że naprawdę szukam roverka 45 to bardzo proszę o sprawdzenie tego pięknego samochodzika:
Auto ma wszystko co posiada i ogólnie jest śliczne, tyle że stoi w Częstochowskim komisie co dla mnie niemal przekreśla te zalety. Nie chcę znienawidzić tego miasta, więc nie chcę tam jechać na oględziny, ale gdyby ktoś mógł rzucić okiem na to autko to będę bardzo zobowiązany.
Zdecydowanie NIE TEN DZIAŁ - przenoszę / Paul
Ostatnio zmieniony przez Paul Pon Sie 16, 2010 23:11, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 16, 2010 22:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Rocznik 2002 cena ~13 tys opłacony...
stan idealny, nie bity, serwisowany w aso, garażowany, udokumentowany....i pewnie jezdził nim dziadek w niedziele do kościoła.
mocno podejrzane, ale sprawdzić można
Chyba nikt sie nie łudzi że kupi samochód jak z salonu. Nawet jak stan będzie tylko "bardzo dobry" a nie idealny to tragedii nie będzie.
Pomógł: 9 razy Dołączył: 08 Mar 2010 Posty: 305 Skąd: Kutno
Wysłany: Wto Sie 17, 2010 23:09
Witam!!! Coś faktycznie jest za pieknie -moje zdanie jest takie że jak gościu w paru drobiazgach mija sie z prawdą to reszta też nie musi być prawdą.Ten samochód nie ma napewo tempomatu (brak przycisków na kierownicy i desce) nie ma też raczej ASR i czujnika deszczu ,takie bajery można trafić z reguły tylko w 2.0 automat. Ale z pewnościa plaka , wosku i dobrej ściemy jest w ty aucie pod dostatkiem -za to ci gwarantuję.
Jak to kiedyś w lipcu czytałem o tym komisie: mają najpiękniejsze... opisy, ale auta niekoniecznie.
Dlatego nie rzuciłem wszystkiego i nie pojechałem do Częstochowy, tylko proszę o pomoc kogoś na miejscu. Ale chyba nie ma tu nikogo z Częstochowy, kto odważyłby się obejrzeć to autko...
ciekawe jak to możliwe, że auto ma 8 lat i ani jednej ryski na nadwoziu? no to jest po prostu nie możliwe, ktoś musiałby to auto co 2 lata lakierować a w przerwach robić polerkę nadwozia.Jedyne co może być w tym aucie realne to przebieg i że pewnie niedługo strzeli uszczelka pod głowicą, chyba że już była wymieniona
[ Dodano: Czw Sie 19, 2010 10:29 ]
aaa i jeszcze jedno popatrzcie na przód tego auta i jego kierunkowskazy, bardzo duża różnica w szparze przy błotniku między lewym a prawym kierunkiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum