Czy ktoś z posiadaczy R200 montował w swojej halogeny. Myślałem o tym jadąc ostatnio 20km/h w strasznej mgle. Jeśli mieliście już z tym do czynienia, to poproszę o pomoc. Same światła już mam tylko teraz się zastanawiam czy dam sobie sam radę
_________________ Jeśli w czymkolwiek pomogłem to wystarczy kliknąć "Pomógł" Wdzięczność gwarantowana
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 25, 2009 19:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Odświerzę troszkę temat, bo sam również poszukuję takiej instrukcji. Jeśli posiada ją ktoś jeszcze to prosiłbm o wrzucenie. Niestety koledzy Remi55 oraz jaro12 nie są już w stanie pomóc.
Deezer, nie wiem w jakim stopniu masz zrobioną instalację w siebie ale może ten watek Ci pomoże w dokończeniu dzieła, tylko trzeba być zarejestrowany na forum UK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum