Wysłany: Sob Sie 28, 2010 23:35 [r400] boczki drzwi
Witam ostatnio zdejmowałem boczki drzwi do wymiany głosników i teraz za żadne skarby nie mogę zamontować ich z powrotem. Tak jakby opierają się na czym przy szybie... pomożcie.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 28, 2010 23:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
boczek ma taki plastik który musi wejść pomiędzy szybę blachę wewnętrzną. Żeby prawidłowo to zrobić należy odsunąć szybę na max i wkładać boczek najlepiej pod kątem 45 stopni zaczynając od lusterka przy czym należy odciągać owy plastik.
Ps. Teraz pewnie blacha weszła Ci pomiędzy ten plastik a czarne badziewie które dotyka szyby.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Z tymi boczkami tak wlasnie jest..czasami wchodzi od razu w minute a innym to sie meczysz kwadrans...ale faktycznie, szyba zamknieta i od lusterka wciskasz...
warto uzyc sily ja jak sie denerwowalem to troche mocniej to zrobilem i od razu wchodizlo
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum