Fajna pogoda sie szykuje na Ulez, moze i ja podjade towazysko.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Tak informacyjnie, to napiszę, ze Skiba towarzysko też będzie ... w drodze z Wawy do Gło, przez Ułęż Dziś jadę szykować Vaderka w podróż ... tylko się nie przestraszcie jak go zobaczycie obecnie wygląda straszelnie
Szykuje się duża ekipa! Będzie kilka Subaraków i kilka innych ciekawych aut. Do tego więcej instruktorów
w Ułężu każda pogoda jest dobra - albo jest piknikowo albo się można więcej nauczyc (w deszczu)
A Maciej jedzie do Ułęża we własne urodziny, o ile się nie mylę? I to okrągłe!!!
Mam rację?
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Ja na ulez wystartuje od siebie ze wsi, wiec odliczcie mnie ze zbiorki. Polece przez most w Gorze Kalwarii.
ja tam wole jak jest mokro , wiecej zabawy i nauki, mniej targania opon ale jak ma byc slonko to piknik i milej dla osob towarzyszacych i fotografow/filmowcow
Podam swoj kom, i bede gdzies czekal na trasie za rondkiem w kolbieli na was az dojedziecie
Prosze docent o smsa z kontaktem do Ciebie, zebysmy sie mogli zlapac, bede mial CB
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Maniaq - wysłałem namiar na PW, bo nie mam Twojej komórki...
Perez! Waśnie zauważyłem, że pisałeś mi PW w sierpniu...
Kurczę... Sam już nie wiem... Chyba tym razem jest już za dużo osób... :-(
Szkoda, szkoda :-( :-( :-(
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
A Maciej jedzie do Ułęża we własne urodziny, o ile się nie mylę? I to okrągłe!!!
Mam rację?
Nic się nie ukryje.
Taki sobie prezencik zrobiłem.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Yyyyy???
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Yyyyy???
Cholera... Czas na weekend... Dopatrzyłem się właśnie, że to były PW z zeszłego roku
[ Dodano: Pią Wrz 03, 2010 13:54 ]
Dla zainteresowanych.
Ja jutro postaram sie być o 7:00 na parkingu za McDonaldem, obok SHELLa koło BMW na Ostrobramskiej, startujemy o 7:30
Kierunek "Racing Motopark Ułęż" jako rzecze Google Maps
S.McQueen, Le Mans
Jeszcze nie wiem jak ze Skibą, ale ztcw to też będę go zwijać po drodze, a potem się go przesadzi do Vadera.
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wygląda na to, że też się przejadę z kamerą
Skoro Vader ma reprezentować brać Rkovą, wypada być
Hoho! No to się silna grupa zbiera Musimy się na tym lotnisku jakoś wszyscy pomieścić
Aha! Jeśli wszystko ułoży się po myśli mojej i Wróbla, będą zwroty po 50 zł.
Jeszcze nie na 100%, ale być może koszt na osobę zamknie się w 200 zł
S.McQueen, Le Mans
Brt, ja będę jechał od Gosi z Wilanowa (jakiś kilometr od MaRKa i violli), to możesz się podczepić - zgarniemy Marcina i Skibę i dojedziemy do McDonald'sa.
Możemy się umówić 6:30 na skrzyżowaniu Al. Rzeczpospolitej/Al. Wilanowskiej/Sobieskiego w kierunku centrum i stamtąd pognać po Skibę i Marcina. Marcin mieszka 3 minuty od hotelu Skiby, więc nie będzie za dużo kręcenia, a potem na Trasę Łazienkowską i już będziemy Przy McD.
Mam nadzieję Barcik, że wróciliście do Głogowa bezpiecznie
Dzięki Wszystkim za towarzystwo
Maciej! Dopiero w domu dowiedziałem się, że ktoś Ci tam na miejscu zdefasonował Roverka!!!
S.McQueen, Le Mans
Dotarliśmy ... własnie wbiłem siedo domu i od razu melduję, że wsio ok ... wVader już więcej się nie "wzburzał" po drodze ... tylko na torze ofochował się na chwilę .... dzięki wszystkim za spotkanie MaRkOwi i Violli jak zawsze za nocleg ... ekipie z Wawy za wspólne pogaduchy szczególnie te psychologiczne ... Docentowi i Pani Docentowe za spotkanie po latach i organizację i posmiganie czerwoną Bellą skibonowi za towarzystwo i .... jak zmienię autko na bardziej "torowe" to się pewnie kiedyś znow w Ułęży spotkamy .... a teraz idę spać .... 1150km w 2 dni wystarczy
Przede wszystkim, to zapomniałem o urodzinach macieja, za co go serdecznie przepraszam i z tego miejsca składam spóźnione, ale szczere życzonka wszystkiego dobrego Miałem nawet taki pomysł, żeby przeprowadzić z nim wywiad w tym temacie...
Troszkę nam się wyjazd opóźnił, przez nocną integrację
Na szczęście bezpiecznie dojechaliśmy do celu i z powrotem.
Miło było poznać ciekawych ludzi z pasją do sportów motoryzacyjnych i z żyłką kierowców rajdowych Zrobiłem kilka ujęć, trochę onboadrów, ale jak zawsze z ich jakości nie jestem zadowolony. Może w poniedziałek złożę jakiś krótki materiał
Chciałem podziękować Docentowi za szybki przejazd Alfą i za wprowadzenie mnie na tor Dziękuję również Brt, który z powodu awarii Vadera, dał mi swój numerek i mogłem na jego konto poszaleć na torze Dziękuję moim pasażerom, a przede wszystkim p. Wróblewskiemu za kilka cennych rad, uwag, dzięki czemu udało mi się w końcu zejść z czasem na 2:38
Pozdrawiam wszystkich zwariowanych kierowców z którymi miałem przyjemność przejechać się po torze i pozwolili udokumentować swoje wyczyny. Nie wiem co z tego będzie, ale może się coś uda sklecić
Duże podziękowania dla towarzyszy imprezy macieja, maniaq, skiby.
Także dla MichaelP vel. Majkel za pomoc w udokumentowaniu tego wydarzenia.
Ajaaaaj Ze tez mnie nie bylo. Widze ze tym razem srednia mocy wynosila ok. 200KM... Ja sie pewnie wybiore za miesiąc z Miatkami do Ułęża. Wtedy też mam nadzieje, że czarna panterka już będzie w pełni sił. Na razie obawiam się, że by nie wróciła na kołach Pozostaje czekać z niecierpliwością na swapik połowy samochodu.
Maćku co z autkiem? Brt? Co za awaria?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum