Monika sorki, że zwracam się tak bezpośrednio, ale....................
muszę zainstalować halogeny, bo komuś spodobała się zaślepka na zderzaku i sobie "pożyczył" więc zamiast dokupić zaślepkę kupię sobie halogeny już, bo mam wyprowadzone kable na zderzaku w przy przełącznikach.
i teraz pytanie:
czy przełącznik włączania halogenów działa tak samo jak jak przełącznik włączania świateł tylnych przeciwmgielnych??? tzn. czy tak samo włącza się czy daje impuls tylko do przekaźnika?
na allegro można w miarę tanio kupić ten przełącznik do tylnych świteł - z przepięciem wtyczki nie ma problemów.
a za przełącznik halogenów ktoś chcę ponad 100 zł z przesyłką - to chyba przesada?
Dzięki Moniko za odpowiedź - wiem, że Ty masz halogeny
_________________ wk
Ostatnio zmieniony przez wacek Czw Wrz 02, 2010 20:34, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 02, 2010 16:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wacek, naprawdę nie wiem dlaczego uważasz, że znam odpowiedź na Twoje pytanie Nie mam zielonego pojęcia jak to działa. Nawet nie mam halogenów. Nie wiem kto rozsiewa takie ploty
Kolego, ja dokładałem halogeny i muszę Cię zasmucić, ten przełącznik jest bistabilny, a do tylnych jest monostabilny, więc raczej musisz kupić od przednich:)
Mam pytanie - jakie ma oznaczenie przekaźnik halogenów ten, który znajduje się w tej skrzynce pod maską silnika?
Jaki inny ewentualnie można tam włożyć przekaźnik?
Czy ktoś wie gdzie mogę kupić taki przekaźnik, bo na internecie nie doszukałem się ?\
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum