!!POMÓŻCIE mam taki problem.
Sprzedałem na allegro zalegające w garażu tylne zagłówki do ROVERA 25, w każdym bądź razie zagłówki które dostałem razem z zakupionym Roverkiem. Autko parę miesięcy temu sprzedałem , zostały mi tylko zagłówki. Dzisiaj dzwoni do mnie allegrowicz i twierdzi że to nie są do Rovera zagłówki. Mógłby ktoś sprawdzić jaki rozstaw mają bolce w zagłówkach. PROSZĘ POMÓŻCIE , nie che mieć negatywa, ale nie chce też być przez kogoś wyrolowany. Zdjęcie moich zagłówków:
Z góry wielkie dzięki dla wszystkich życzliwych wielbicieli ROVERa.
AHa pozostał mi jeszcze filtr paliwa, oleju oraz pasek do alternatora R25 1,4 103HP - oddam za dobre winko
_________________ ROVER 25 1.4 16V X.2000
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 07, 2010 20:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
na R200 też mi to nie wygląda, ja mam w samochodzie fabryczne zagłówki i wyglądają tak jak poniżej. Rozstaw bolców mam 10cm.
JJJJ [Usunięty]
Wysłany: Sro Wrz 15, 2010 14:09
Nie chcę nikogo wprowadzać w błąd ale zagłówki mogą pochodzić od berlingo tym po face lifcie z lat ok 2005 nie ten najnowszy. Popatrz na allegro może to dobry trop. Pzdr.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum