wygląda na zadbany, ale właściciel jeździł 3-4 miesiące i sprzedaje, bo podobno potrzebuje kasy. Na pytanie ile ma przejechane nie bardzo pamiętał, zastanawiał się.
Jak to jest z tymi silnikami od BMW?
Zerknijcie okiem fachowca i dajce znać, bardzo dziękuję,
pozdrawiam
Rafał
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 16, 2010 18:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Chciałem ponowić prośbę - czy może Ktoś wyrazić opinię o MG wystawionym na powyższej aukcji.
Widziałem wcześniej ten samochód za ok 35000 teraz wystawiony jest za 27800.
http://allegro.pl/show_item.php?item=1225070012
Jaka cenę można by było uznać za atrakcyjna za ten rocznik?
Zamierzam wybrać się na oglądanie ale, że to trochę daleko więc chciałbym, aby Ktoś podpowiedział na co zwrócić uwagę i czy w ogóle warto.
Z góry dziękuję za wszelkie sugestie
pozdrawiam
Piotr
GREY, dodaj zrzut ekranowy ogłoszenia, tak aby zostało dla potomnych.
Co do auta - chyba jedyny MG za świecie bez możliwości podłączenia haka holowniczego w przednim zderzaku A tak na poważnie - w zderzaku jest mała zaślepka, która lubi się zgubić i tu oczywiście też tak było, tylko, że sprzedający jest tak wspaniałomyślny i arcypomysłowy, że postanowił naprawić to w photoshopie
To nie jest to samo auto, tylko inne.
To o którym ja pisałem to było za 35000, a tamto za 27800 to całkiem inne auto i inny sprzedający. W pierwszym przypadku osoba prywatna, w drugim handlarz.
Auta mają różne wyposażenie.
Pierwszy przypadek to jest już mój - witam w rodzinie MG i Rover
Jestem bardzo BARDZO zadowolony. Piękne auto i ślicznie utrzymane.
a na drugiego nikt się zdecydować nie moze, ogłoszenie pojawia się co jakiś czas.
Jak go chciałem obejrzeć ten za 27800, to już był niby sprzedany i zarezerwowany, a potem znów się na www pojawiał.
Ważne by go sprawdzić ten za 27800, przede wszystkim licznik i nie tylko.
Ja nie polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum