Chciałbym go obejrzeć podczas najbliższego weekendu i w związku z tym proszę o podpowiedź na co zwrócić uwagę i czy warto tym przypadkiem się interesować
Z góry dziękuję
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 15, 2010 23:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pewnie kwestia regulacji, w moim też co jakiś czas muszę te "grzybki" wykręcić.
Chociaż już coraz rzadziej, mi to n ie przeszkadza.
Kolor tapicerki faktycznie jakiś taki dziwny.
Mnie ten kolor tapicerki nie skojarzył się z ... opiekunem "panienek" lecz z biskupem Fakt jest faktem,że niespotykany i na pewno wzbudzi zainteresowanie.
_________________ był Peugeot 406 1,8 16V,Alfa Romeo 166 2,5 V6 24V wiele innych,jest Rover 75 CDTI i Alfa Romeo 145 1,4 TS
Sprzedam:http://otomoto.pl/rover-75-100th-anniversary-limited-edit-C14801047.html
Mi się podoba kolor tapicerki coś zupełnie innego. Wyposażenie też bardzo przyjemne przebieg dosyć spory ale też mam Diesla i to nawet z większym przebiegiem i jest okey. Oszczędny i wygodny. No i od prywatnych rąk to też plus. Ale fakt trochę ze Szczecina do Gorzów Wlkp. jest.
Pozdrawiam
Ten kolor w rzeczywistości jest trochę ciemniejszy, wydaję mi się, że te fotki są tu jakoś prześwietlone. W/g mnie "biskupie" wykończenia wnętrza są bardzo ładne - ale tylko w zestawieniu z ciemnośliwkowym kolorem auta.
Ja w swoim MG ZT mam 8 poduszek, więc to może być prawda.
2x siedzienia, 2x boczne belki (przy siedzieniach), 2x pomiędzy szybą przednią a bocznymi, 1x kierowcy, 1x pasażera.
Próbowałem zadzwonić, ale abonent ma zablokowane połączenia.
...prawa strona maski nierówno leży względem błotnika, lewej strony nie widac ale może być podobnie
Zupełnie przypadkowo natrafiłam na ten post. Ja mam to samo w swoim Roverze, przy czym u mnie lewa strona jest w porządku. Zastanawiałam się, co się mogło stać z błotnikiem, bo jeszcze niedawno nie było tej rozbieżności.
[ Dodano: Sro Wrz 22, 2010 17:03 ]
mimo66 napisał/a:
Pewnie kwestia regulacji, w moim też co jakiś czas muszę te "grzybki" wykręcić.
Napiszcie mi, proszę, gdzie mam szukać tych "grzybków" i jak dalej postąpić, by wszystko wróciło do normy.
Napiszcie mi, proszę, gdzie mam szukać tych "grzybków" i jak dalej postąpić, by wszystko wróciło do normy.
Z góry dziękuję
podejrzewam że chodzi o "grzybki umieszczone z przodu na rogach auta pod maską które odpowiadają za regulacje położenia maski "góra/dół" czyli możesz w ten sposób wyregulować sobie maske czy ma leżeć równo z błotnikami, czy niżej czy wyżej
jak to zrobić? kręcić nimi tak jakbyś śrubkę wkręcała wtedy grzybek się unosi lub opada w zależności w którą stronę kręcisz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum