Powitanie z miasta Łodzi - od przyszłego (mam nadzieję) użytkownika pięknego czarnego MG ZT-T. Mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy uda mi się znaleźć wymarzony egzemplarz, jeden już mam na oku
A obecne moje auto to Lancia Lybra SW 1.9jtd. Czas przesiąść się na coś równie oryginalnego i szykownego.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 21:13 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dziękuje za ciepłe powitanie. Nie będzie mi łatwo znaleźć wymarzony egzemplarz, ale jestem cierpliwy. Wokół mam samych fanatyków japońskiej i germańskiej motoryzacji, więc z ich strony mogę liczyć na zero zrozumienia, tym bardziej, że przecież obecnie poruszam się "włoską padaką" czyli Lancią... która notabene nie zepsuła się ani razu przez ponad półtora roku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum