Wysłany: Pon Wrz 27, 2010 20:35 [R220SDi 98r] Brak dostępu do reperaturek nadkoli i progów
Nie mogę dostać reperaturek do mojej 3 drzwiowej 200 patrzyłem na necie i w kilku większych sklepach blacharskich i nic pomoze ktoś interesują mnie reperaturki tylnich nadkoli i progi oby dwie strony proszę pomózcie
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 27, 2010 20:35 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Rzeczywiście, reperaturki tylnych nadkoli są dostępne jedynie dla wersji 5-drzwiowych (Klokkerholm). A te progi (zewnętrzne), które są na Allegro, to też wersja 5d?
Desperaci mogą kupić progi po 62 funty w Rimmerbros. Podobnie jak całe boczne poszycie tyłu - z tym że tu cena jest już abstrakcyjna - 382 funty...
Progi to nie problem, dobry blacharz nie powinien mieć problemów z dorobieniem nowych.
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum