Wysłany: Sob Paź 02, 2010 11:50 [R25 1.4 16v 2000r] Części Anglik a EU
Witam! Mam takie pytanko odnośnie części. Poszukuję półosi do mojego R25 1.4 16V ABS. Przeglądając aukcję internetowe widzę, że ludzie coraz częściej piszą że dana część nie pochodzi od "Anglika" lecz z wersji "Europejskiej". Jest jakaś różnica? U mnie jakimś cudem półosie są krzywe Jak podniosę np. jedną stronę i dam na 1bieg, ewidentnie widać jak trochę nierówno się kręci, przy wyższych obrotach trzęsie. Podczas jazdy czuć delikatne wibrację na kierownicy. Jeszcze jedno sama półoś jest taka sama jak przy wersji z ABS i bez ABS? Można gdzieś dostać same półosie bez przegubu?
Pozdrawiam!
_________________ Świerzak
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 02, 2010 11:50 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeżeli chodzi o półosie, to niema znaczenia czy jest z Anglika czy EU. Sama półoś jest taka sama jak z ABS-em czy bez ABS-u. Różnica jest w przegubie zewn. Półosie tylko na allegro i najczęściej z przegubami. Możesz próbować dogadać się ze sprzedawcą, aby Ci sprzedał bez przegubu trochę taniej.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum