ale on ma same wkłady koni w seryjnym amortyzatorze
Bo właśnie koni do R robi wkłady do seryjnej kolumny. Kupujesz wkład + sprężyny progresywne i masz gotowy kit... Komplet amorów koło 2Kzł sprężyny zależy jakiej firmy od 300 do 1000zł...
Jakie rozwiązanie Cię rodi interesuje?
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Z całym szacunkiem panowie, ale to co piszecie jest prawdą w 50%
rodi, z przodu jest tak jak pływak pisze
Pływak napisał/a:
Bo właśnie koni do R robi wkłady do seryjnej kolumny. Kupujesz wkład + sprężyny progresywne i masz gotowy kit...
Inaczej nie kupisz, chyba, że szalejesz jak ciufcia i wydasz 6.000 na zawias
Natomiast tył mam oryginalny z koni, bez wkładek. Koni tylko przód robi tak, że wkład jest koni, spręzyny progresywne dajesz i tym sposobem przód masz koni, natomiast tył robią w całości swój i taki też tył mam
[ Dodano: Pią Paź 01, 2010 23:45 ]
i też dopisuję się do pytania:
Pływak napisał/a:
Jakie rozwiązanie Cię rodi interesuje?
[ Dodano: Pią Paź 01, 2010 23:46 ]
Ciufcia napisał/a:
ale on ma same wkłady koni w seryjnym amortyzatorze
No obudowa musi zostać, zmienione są spręzyny i wnętrzność seryjnego amortyzatora na koni, innej opcji jak pływak pisał w przednich amorach nie ma
Myslalem ze Koni robi kompletne mcphersony. Troche duzo kasy, za powiedzmy "druciarskie" rozwiazanie. Sprezyny juz mam eibacha, wiec chodzi mi o amorki do nich. Znowu cena Koni, to 500e a za 600-700e mozna juz miec gwint gaz-a
A co do tematu, to raczej dokladka do takiego zawiasu to raczej bedzie WT
_________________ Don't drink and drive, just smoke and fly
Troche duzo kasy, za powiedzmy "druciarskie" rozwiazanie. Sprezyny juz mam eibacha, wiec chodzi mi o amorki do nich. Znowu cena Koni, to 500e a za 600-700e mozna juz miec gwint gaz-a
Druciarskie? Koni robi same wkłady do wszystkich aut gdzie amortyzator z obudową nie stanowi integralnej części i takie druciarstwo ludzie kupują, a co więcej są zadowoleni Druciarstwo to zakładanie sprężyn na seryjne amory, cięcie seryjnych sprężyn i wszelakie z nimi kombinacje. Pewnie jak by koni Ci dorzucił taką samą obudowę jak seryjna tylko pomalowaną na żółto tudzież czerwono już być uznał, ze to profi zestaw
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
memphisto Co wg Ciebie znaczy wyimaginowane podejscie?
że byłeś pewien, że koni robi kompletne profi zestawy przednie a jak pływak pisze
Pływak napisał/a:
Druciarskie? Koni robi same wkłady do wszystkich aut gdzie amortyzator z obudową nie stanowi integralnej części i takie druciarstwo ludzie kupują, a co więcej są zadowoleni
Koni robi tez kompletne kolumny Mc Persona , niewiele ale jednak .Wiem bo zdarza mi sie Koni handlowac amatorsko (vide moj link allegro) .
Np seria 8710 Sport badz czerwone 8740
Moze i nie robi do R 200 ale do innych i owszem . Z dyskusji wynikalo ze WOGOLE nie robi ...
A co to za zawias za 6000 pln z koni ?
KW inox jedynka czy 2 kosztuje 4000 pln ..
MAX Koni do R 200 to koszt 570 Euro ze sprezynami .. czyli za caly set tam male roznice miedzy zoltymi a STRt
słabo przejrzałeś dyskusję, bo niejednokrotnie w niej pisałem, że ja mam CAŁE KOMPLETNE AMORTYZATORY Z KONI wraz z sprężynami ale TYLNE, bo przednich nie ma, są tylko wkłady
hellboy_d napisał/a:
A co to za zawias za 6000 pln z koni ?
KW inox jedynka czy 2 kosztuje 4000 pln
A ja nie wiem, napisałem wcześniej, że ciufcia ma zawias za 2.000 PLN a on napisał pomnóż razy 3 ja wiem tyle, że ma gwint z wkładami koni a amory chyba właśnie ma KW jego 3ba pytać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum