Jeśli jest to dyskusja, to ja również nie zawaham się zabrać głos w tej sprawie a jak wiadomo w każdej dyskusji mój głos się liczy podwójnie
Otóż sprawa kalendarza to jak najbardziej fajny pomysł, ale nie uważam za stosowne, aby rozgraniczać w tym przypadku klubowiczów od sympatyków, wszyscy chętni powinni wziąć udział w dodawaniu zdjęć i weryfikacji ich na strony kalendarza.
Sami widzicie, że zainteresowanie wśród klubowiczów jest mizerne, być może dlatego, że regulamin nie daje każdemu równych szans, ale także dlatego, że nie każdy potrafi i ma pomysł na dobre zdjęcie, a chciałby, żeby jego R znalazł się na kalendarzu.
Propozycja jest taka z mojej strony i już o tym czytałem (MaReK pisał) w temacie gdzie zamieszczane są zdjęcia http://forum.roverki.eu/v...=550646#550646, żeby jeden fachowiec od zdjęć pojeździł po spotach i sam zrobił pstryki na jakich mu zależy, potem sam wybrał z tego odpowiednie ujęcia i wrzucił na forum propozycję gotowego kalendarza.
Póki co nie wiedzę większego sensu i przyszłości powstania tego kalendarza.
Ostatnio zmieniony przez kris-tofer Sro Paź 06, 2010 20:00, w całości zmieniany 2 razy
Markzo, osobiście uważam Twój post i ankietę jako niepoważne. Najpierw dajesz kopa w d... sympatykom, a teraz prosisz o pomoc. Osobiście dla mnie jako sympatyka jest to trochę żenujące. Następnym razem może się zastanów zanim zaczniesz coś tworzyć.
więc uwagi zostaw dla siebie i nie udowadniaj mi że nie umiem czytać
znałem odpowiedź na Twoje pytanie więc odpowiedziałem, po prostu
apples napisał/a:
a tym bardziej że się czepiam.
a czepiasz się ?
apples napisał/a:
Były też zdjęcia sympatyka
no właśnie, sympatyka a mają być tylko klubowiczów
apples napisał/a:
oraz posty MaReK
jak już wyżej napisałem temat nie służy do dyskusji
jeżeli ktoś chce podyskutować może założyć nowy temat i tam wypowiedzieć się co mu się podoba a co nie
Peace
no właśnie, sympatyka a mają być tylko klubowiczów
Widać efekty.
Ciufcia napisał/a:
jak już wyżej napisałem temat nie służy do dyskusji
jeżeli ktoś chce podyskutować może założyć nowy temat i tam wypowiedzieć się co mu się podoba a co nie
Czyli są lepsi i gorsi. Jedni mogą pisać, inni nie.
klubowicze mają kilka przywilejów, jednym z nich jest możliwość dodania zdjęcia swoje auta do kalendarza klubowego
moim zdaniem to jest proste: ktoś chce umieścić zdjęcie które być może znajdzie się w kalendarzu klubowym to niech opłaci składkę
Tylko z tego co pamiętam to były w tamtym temacie odnośnie kalendarza. Ktoś to podkleił pod temat z Twojego linka bo nawet treść nie ma sensu. Każdy mówi o fotkach, a tu nagle MaReK strzela z kalendarzem.
[ Dodano: Sro Paź 06, 2010 20:06 ]
Ciufcia napisał/a:
klubowicze mają kilka przywilejów, jednym z nich jest możliwość dodania zdjęcia swoje auta do kalendarza klubowego
moim zdaniem to jest proste: ktoś chce umieścić zdjęcie które być może znajdzie się w kalendarzu klubowym to niech opłaci składkę
a czy ktoś broni sympatykom zrobić sobie kalendarz sympatyków
To jeszcze podzielić kalendarze dla 25, 45, 75, 200, 400, 600 i 800.
Proponuję również aby posty w poradach zrobić dla sympatyków i osobne dla klubowiczów. Bo jak widzę to o wielu więcej sympatyków ciągnie niektóre trudne problemy na forum niż klubowiczów. Dlaczego w takim razie klubowicze mają z nich korzystać. Wiem, wiem. Server jest utrzymywany z Waszych składek.
Zaczyna to już być trochę śmieszne.
Ciufcia napisał/a:
jest taki zapis w regulaminie?
no nie ma no ale czy wszystko musi być napisane?
kris-tofer napisał/a:
Ciufcia, Ty sam nie jesteś klubowiczem a się spinasz nad tym kalendarzem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum