Myślisz, że to nie ta? Nie wygląda na spaloną? No chyba że jakiś przewód nie styka i to jest przyczyną braku podświetlenia.
Ale wydaje mi się, że to powinna być jednak ta żaróweczka, bo ta żółta jest po prawej stronie (od strony paseczka na przycisku, a ten paseczek świeci po załączeniu ogrzewania szyby).
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 10:59 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 47 razy Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 1080 Skąd: Częstochowa
Wysłany: Sob Paź 31, 2009 11:10
No ok, załóżmy że to tak żarówka. Odegnij te druciki tak aby były ze sobą równolegle i wyciągnij żarówkę. Zdejmij ten gumowy kapturek i zobacz czy żarówka jest dobra czy nie (zazwyczaj spalone żaróweczki są ciemniejsze, widać to gołym okiem) i wymień jeśli trzeba.
_________________ Był --> Rover 400 1.6 LPG 1999
Jest --> Audi A4 Avant 1.8T LPG 1999
SŁuchajcie , chciałem wymienić te żaróweczki na LED bo juz mnie szlag trafia - wymieniałem po dwa razy żarówki .
Wymieniłem na LED - ale chyba po tym nie działa mi ogrzewanie tylnej szyby i nie działją mi przeciw mgielne - klima działa
z tego co zauważyłem to klima ma 5 kabli a tamte mają po 4 - czy może być tak że żarówka zamyka obwód przez co działa ogrzewanie szyby i światłą przeciwmgielne ?
jak te przełączniki działają ? czy mimo że nie ma żaróweczek w przełączniku będzie działać podgrzewanie i światła ? a może bezpieczniki mi padły ..?
(to wszystko jest w R200)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum